Εκτός με Παναθηναϊκό ο Τόνσο, με Μαρτίνες «10αρι» στο ΟΑΚΑ ο Άρης

Εκτός με Παναθηναϊκό ο Τόνσο, με Μαρτίνες «10αρι» στο ΟΑΚΑ ο Άρης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (6/4, 19:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θα ταξιδέψει δίχως τον Μάρτιν Τόνσο ο οποίος είναι εκτός αποστολής.

Ο Αργεντίνος μέσος ανέβασε μεν ρυθμούς στην προπόνηση αλλά δεν είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί σε συνθήκες αγώνα κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Λίγο πολύ, ο Σάββας Παντελίδης είχε προετοιμαστεί για την απουσία του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού και μένει να φανεί αν θα καταλήξει στην περίπτωση του Νίκο Μαρτίνες για τον ρόλο του επιτελικού μέσου. Ο τελευταίος ήταν εξαιρετικός στον αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς πέρα από το γκολ που σημείωσε, ήταν ο παίκτης που άνοιξε διαδρόμους για την ομάδα του. Η δεύτερη επιλογή για τον προπονητή του Άρη είναι αυτή του Γιάννη Φετφατζίδη.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» ολοκληρώθηκε σήμερα (5/4) το μεσημέρι και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης… «Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Sousa, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα