«Οι γαλλικές ομάδες πρέπει να δώσουν πάνω από 15 εκατ. ευρώ για Καμαρά»!

«Οι γαλλικές ομάδες πρέπει να δώσουν πάνω από 15 εκατ. ευρώ για Καμαρά»!

Δημήτρης Τομαράς
«Οι γαλλικές ομάδες πρέπει να δώσουν πάνω από 15 εκατ. ευρώ για Καμαρά»!

bet365

Ο Μαντί Καμαρά συνδέεται ξανά με γαλλικές ομάδες πλην όμως στα ρεπορτάζ της χώρας υποστηρίζουν ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν πάνω από 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό!

Γαλλικά ρεπορτάζ επικαλούμενα όμως αναφορές και πληροφορίες από την Ελλάδα (σ.σ. όπως για την Sportday με Μονακό) συνδέουν τον νεαρό Αφρικανό χαφ με τους Μονεγάσκους, την Λιόν και άλλες ομάδες από το Σαμπιονά. Πλην όμως για τον Μαντί Καμαρά επισημαίνεται πως όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να πληρώσει πολλά. Συγκεκριμένα οι Γάλλοι μεταδίδουν πως θα πρέπει να δοθεί ένα ποσό περισσότερο από 15 εκατ. ευρώ για να δώσει το ΟΚ ο Ολυμπιακός για ένα από τα βασικά του στελέχη. Κρούσεις, ενδιαφέρον και προσφορές για τον γεννημένο στις 28 Φλεβάρη του 1997 άσο υπάρχουν αλλά δεν είναι στα επίπεδα που θα έβαζαν τον πειραϊκό σύλλογο να κάνει την οποιαδήποτε πολύ σοβαρή κουβέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα