Ζέρβας: «Η Νέα Τούμπα θα κοστίσει 150 εκατ. ευρώ»!

Ζέρβας: «Η Νέα Τούμπα θα κοστίσει 150 εκατ. ευρώ»!

Gazzetta team
Ζέρβας: «Η Νέα Τούμπα θα κοστίσει 150 εκατ. ευρώ»!

bet365

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/4) με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην κατασκευή του νέου γηπέδου.

Το πρωί της Πέμπτης (4/4) ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και εκεί συναντήθηκε και συνομίλησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην περιοχή της Τούμπας.

Στη συνάντηση όπου το παρών εκ μέρους του «Δικεφάλου» έδωσαν οι κ.κ. Παπαδόπουλος, Δημογιάννης και Κυριάκος, ο κ. Ζέρβας ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ όπως υποστήριξε «το όλο πρότζεκτ του γηπέδου θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα ωφελήσει γενικότερα όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης».

Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 τόνισε ότι θα δημιουργηθούν 7.000 θέσεις εργασίας και επεσήμανε ότι τα έργα θα γίνουν με γνώμονα το καλό της περιοχής και θα διασφαλιστεί ότι δε θα γίνει τίποτα εις βάρος της.

«Ζητήσαμε μια ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να έχουμε όλα τα νέα για τις εξελίξεις για το νέο γήπεδο της ομάδας. Σήμερα που συναντηθήκαμε είχα στα χέρια μου ένα αντίγραφο από ένα λαχείο υπέρ της ανεγέρσεως του νέου σταδίου του ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής, όπου η κλήρωση γινόταν σαν σήμερα το 1959.

Συζητήσαμε για αυτό το σχέδιο 60 χρόνια μετά και την ίδια ημέρα. Είναι σημαδιακό αυτό. Επίσης συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να γίνει στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης. Το κόστος θα φτάσει στα 150.000.000 ευρώ. Υπάρχει εξασφαλισμένη αδειοδότηση και αυτή είναι η διαφορά με το έργο ανάπλασης της ΔΕΘ», σχολίασε ο κ. Ζέρβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα