Η πιθανότητα «σιωπηρής» παρατάσης σε ΕΠΟ - Λίγκα και η έκθεση της FIFA...

Δημήτρης Τομαράς
Η πιθανότητα «σιωπηρής» παρατάσης σε ΕΠΟ - Λίγκα και η έκθεση της FIFA...

bet365

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Υφυπουργείο Αθλητισμού ενδέχεται να δώσει μία «σιωπηρή» παρατάση σε ΕΠΟ - Λίγκα μέχρι την άλλη Τετάρτη για την αναδιάρθρωση. Αποστέλλεται έγγραφο την Πέμπτη, συνάντηση την Δευτέρα και Δ.Σ. στην ΕΠΟ την Τρίτη. Στην ατζέντα και η έκθεση της FIFA.
Οι πληροφορίες θέλουν τις ΕΠΟ - Λίγκα να στέλνουν σχετικό έγγραφο για την αναδιάρθρωση στον Υφυπουργό ακόμα και την Πέμπτη και ότι θα γίνει μία συνάντηση των ποδοφαιρικών θεσμών με τον Βασιλειάδη για την ερχόμενη Δευτέρα. Επίσης ότι θα τους δοθεί μία «σιωπηρή» παρατάση έως την προσεχή Τετάρτη καθώς την Τρίτη υπάρχει Δ.Σ. που θα συζητήσει την εισήγηση - πρόταση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Για την Πέμπτη δεν είναι εφικτό να γίνει συνάντηση καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης θα έχει υποχρεώσεις εκτός Αθηνών. Υπάρχει ίσως ένα... παραθυράκι για επαφή την Παρασκευή.
Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ για την ΕΕΠ: Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με αντικείμενο την προτεινόμενη τροπολογία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, αναφορικά με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA, UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.
Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν για το σχέδιο αναδιάρθρωσης που θα εισηγηθούν στον Υφυπουργό σε συνάντηση που θα έχουν σύντομα μαζί του.
Από εκεί και πέρα επί τάπητος επρόκειτο να τεθεί και άλλο ζήτημα. Αυτό αφορά στην έκθεση της FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα