Η ΕΕΠ εισηγείται στον Βασιλειάδη 16 ομάδες για τη Super League

Gazzetta team
Η ΕΕΠ εισηγείται στον Βασιλειάδη 16 ομάδες για τη Super League

bet365

Εισήγηση για τροποποίηση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων από την ΕΕΠ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ πήρε την απόφαση να εισηγηθεί στον Γιώργο Βασιλειάδη τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League με 16 ομάδες για την επόμενη σεζόν.

Η ΕΕΠ εισηγείται ουσιαστικά στον Υφυπουργό Αθλητισμού την τροποποίηση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων με απ' ευθείας υποβιβασμό δύο ομάδων και άνοδο δύο.

Όσον αφορά τη Super League 2, η ΕΕΠ εισηγείται την ίδρυση της με τη συμμετοχή 12 ομάδων, ενώ στη Football League η πρόταση είναι να διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων.

Παρά τις εισηγήσεις αυτές, όμως, ο Γιώργος Βασιλειάδης παραμένει ανένδοτος, έχοντας ξεκαθαρίσει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων θα ισχύσει κανονικά.

Άλλωστε ήταν κάτι που επανέλαβε στην πρόσφατη επίσκεψη που είχε στο γραφείο του από αντιπροσωπεία της Super League, στην οποία επισήμανε ότι το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν θα αποτελείται από 14 ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα