Παναθηναϊκός: Δεν άσκησε έφεση ο εισαγγελέας για την συνέχιση του ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Δεν άσκησε έφεση ο εισαγγελέας για την συνέχιση του ντέρμπι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δεν άσκησε έφεση ο εισαγγελέας για την συνέχιση του ντέρμπι

bet365

Το απόγευμα της Τετάρτης εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού ενώ στον Παναθηναϊκό είδαν ως θετικό σημάδι την στάση του εισαγγέλεα σχετικά με την πρωτόδικη απόφαση.

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για τα επεισόδια που έγιναν έξω από τις θύρες του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ κατάφερε να κερδίσει την υπόθεση που αφορούσε την διακοπή του ματς, καθώς πρωτόδικα αποφασίστηκε η συνέχιση της αναμέτρησης από το λεπτό που ο Γερμανός διαιτητής έδωσε εντολή για οριστική διακοπή.

Αύριο, Τετάρτη, θα εκδικαστεί η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης για συνέχιση του ντέρμπι με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Στο «πράσινο στρατόπεδο», πάντως, αισιοδοξούν για θετική έκβαση της υπόθεσης και σε δεύτερο βαθμό. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και η απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα να μην ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, όπως είχε δικαίωμα να πράξει μέχρι και σήμερα.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως το «τριφύλλι» δεν άσκησε έφεση για το -3 των επεισοδίων εκτός γηπέδου, καθώς αποδέχθηκαν εξαρχής την ευθύνη που υπήρχε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα