Ο Γιαννιώτης, οι επαφές με Μακάμπι και ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Γιαννιώτης, οι επαφές με Μακάμπι και ο Ερυθρός Αστέρας

Gazzetta team
Ο Γιαννιώτης, οι επαφές με Μακάμπι και ο Ερυθρός Αστέρας

bet365

Τα media του Ισραήλ επιμένουν για διαπραγματεύσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Γιαννιώτη που μπορεί να κλείσει εκεί επειδή ο Μιλόγιεβιτς ίσως να μην συνεχίσει στον Ερ. Αστέρα μετά το καλοκαίρι...

Ειδικότερα το Sports.walla.co.il κάνει λόγο για διαρκή προσπάθεια και διαπραγματεύσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Γιαννιώτη. Επισημαίνεται πως ένα βασικό... εμπόδιο των Ισραηλινών είναι ο Ερ. Αστέρας, ωστόσο τα δεδομένα εκεί μπορεί να αλλάξουν επειδή ο κόουτς Μιλόγιεβιτς που ξέρει και θέλει τον Έλληνα διεθνή κίπερ ίσως να μην είναι στον σερβικό σύλλογο από το καλοκαίρι και μετά. Υπό αυτήν την έννοια εκτιμάται πως η Μακάμπι έχει πια βάσιμες πιθανότητες να κλείσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα