Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μαζί για τον Θοδωρή! (vid)

Θάνος Σαρρής
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μαζί για τον Θοδωρή! (vid)

bet365

Οι προπονητές των τμημάτων Κ-10 της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, καθώς και δύο παιδιά από τις ομάδες, μίλησαν στην κάμερα του Gazzetta.gr για τον σκοπό που τους έφερε κοντά και έδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα!

Τη Δευτέρα στον Βύρωνα διεξήχθη μια πραγματική γιορτή, με το ποδόσφαιρο σε πρώτο πλάνο, για το «θαύμα του Θοδωρή» και την ενίσχυσης της οικογένειάς του στον δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινά με την θανατηφόρο νόσο Batten. Εκεί, εκτός από τις ακαδημίες των ομάδων που έπαιξαν στο τουρνουά, βρέθηκαν και δύο τμήματα από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Οι δύο μεγάλοι αθηναϊκοί σύλλογοι έδωσαν το «παρών» με τις ομάδες Κ-10, οι οποίες χάρηκαν με την ψυχή τους το παιχνίδι για έναν ανώτερο σκοπό και το τρομερό διπλό με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ενώ δώρισαν στην οικογένεια του Θοδωρή φανέλες. Του Παναθηναϊκού, η πράσινη είχε την αφιέρωση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας του «τριφυλλιού», Τάκη Φύσσα και η λευκή τον αριθμό 25, επειδή σε λίγο καιρό ο Θοδωρής κλείνει τα 25. Της ΑΕΚ είχε τον αριθμό 10, τον οποίο έχουν φορέσει πολλές μεγάλες δόξες της ομάδας στο παρελθόν και ήταν αφιερωμένη στο θαύμα της μάχης του παιδιού: «Theodore's Miracle», έγραφε χαρακτηριστικά στην πλάτη.

Ο Άγης Μερεμέτης, προπονητής στον Παναθηναϊκό και ο Στέλιος Ορφανίδης, προπονητής στην ΑΕΚ, μαζί με δύο παιδιά από τις ακαδημίες τους στάθηκαν δίπλα-δίπλα μπροστά στην κάμερα του gazzetta.gr και μίλησαν για τη δύναμη του αθλητισμού και το πώς ενωμένοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μπορούν να καταφέρουν πολλά. Τα λόγια των παιδιών, πέραν του ότι δείχνουν την προσέγγιση των δύο ελληνικών ακαδημιών στη διαμόρφωση του χαρακτήρα, αποτελούν την πιο αισιόδοξη νότα για το μέλλον. Η ελπίδα, βρίσκεται σε αυτά τα παιδιά...

Δείτε το video

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα