Βαρέλα: Το νέο συμβόλαιο και η... Πρωταπριλιά (pics)

Βαρέλα: Το νέο συμβόλαιο και η... Πρωταπριλιά (pics)

Βαρέλα: Το νέο συμβόλαιο και η... Πρωταπριλιά (pics)

bet365

Το διπλό «χτύπημα» του Φερνάντο Βαρέλα ανήμερα της Πρωταπριλιάς με φόντο την επέκταση του συμβολαίου του και την πολυαναμένομενη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φερνάντο Βαρέλα είπε να το διασκεδάσει και να χαρεί την ημέρα της Πρωταπριλιάς. Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τήρησε το έθιμο με δύο ποσταρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου στο ένα εμφανίζεται με το στυλό στα χέρια να υπογράφει το… νέο συμβόλαιο, όχι για τρία αλλά για τέσσερα χρόνια!

Φυσικά τέτοια θετική εξέλιξη για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καθώς η απουσία του Ιβάν Σαββίδη από τη Θεσσαλονίκη δεν επιτρέπει τις δύο πλευρές να φτάσουν στην οριστική συμφωνία, αν και φαίνεται το τελευταίο διάστημα να βρίσκονται πολύ κοντά.

Γι’ αυτό και ο Βαρέλα φρόντισε άμεσα να ενημερώσει πως σήμερα έχουμε 1η Απριλίου…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα