Ο μικρός μαχητής από την Λέσβο και η υπόσχεση του Κούτρη! (vid)

Ο μικρός μαχητής από την Λέσβο και η υπόσχεση του Κούτρη! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο μικρός μαχητής από την Λέσβο και η υπόσχεση του Κούτρη! (vid)

bet365

Το Gazzetta.gr παραθέτει λεπτομέρειες από το story ανθρωπιάς του Λεονάρντο Κούτρη με τον μικρό Βασίλη. Το ταξίδι από τα Παράκοιλα της Λέσβου και η υπόσχεση του Ελληνοβραζιλιάνου άσου.
Ένας μικρός οπαδός του Ολυμπιακού, ο Βασίλης από τα Παράκοιλα της Λέσβου, δίνει την δική του μεγάλη... μάχη. Μία μάχη στην οποία άπαντες εύχονται να βγει νικητής.
Με αφορμή το ταξίδι του πιτσιρικά στην Αθήνα - για την θεραπεία που χρειάζεται - εκείνος ήθελε να συνδυάσει την παρουσία του στην ελληνική πρωτεύουσα με το να βρεθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στο πλευρό του Κούτρη που θαυμάζει. Ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ των Πειραιωτών ήθελε να του δώσει πιο μεγάλη χαρά από το να του δωρίσει απλά μία φανέλα ή μπλούζα - όπως έχετε διαβάσει ήδη σχετικά - και έτσι του έδωσε την δυνατότητα να σκοράρει μπροστά από την Θύρα 7 και να αποθεωθεί από τον κόσμο.
Ο νεαρός Βασίλης παρά το πρόβλημά του έχει μεγάλη και πραγματική αγάπη για τον Ολυμπιακό. Μία αγάπη που είναι κινητήριος δύναμη, έμπνευση και ελπίδα. Ο Κούτρης συγκινήθηκε από την ιστορία του και εκτός του ότι στάθηκε στο πλευρό του, του υποσχέθηκε πως θα φροντίσει να έρθει ξανά στο φαληρικό γήπεδο και να δει παιχνίδι ή να παίξουν πάλι μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Τα μάτια του πιτσιρικά «άστραψαν» από χαρά μόνο και μόνο από αυτήν την δέσμευση - υπόσχεση του διεθνούς μπακ. Σημειωτέον ο Κούτρης σε όλη την ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει δείξει κοινωνικό πρόσωπο και έχει μεγάλες ευαισθησίες. Όλη αυτή η εμπειρία στο φαληρικό γήπεδο αλλά και η συγκεκριμένη υπόσχεση έκαναν πάντως τον μικρό Βασίλη ακόμα πιο δυνατό.
Πρέπει δε να τονιστεί πως ο Θάνος Κωστανάσιος της Κ-19 του Ολυμπιακού - ο οποίος είναι φίλος της οικογένειας του μικρού Βασίλη και ήξερε ότι ο αγαπημένος του παίκτης είναι ο Λεονάρντο Κούτρης - μεσολάβησε για όλο αυτό. Ήταν εκείνος που μίλησε σχετικά στον Κούτρη.
- Ο Ολυμπιακός ανέβασε σχετικό βίντεο στα social media του που έχει και την ασίστ του Κούτρη στον μικρό Βασίλη για να σκοράρει. Δείτε το παρακάτω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα