Τίποτα λιγότερο από τη νίκη για τον Παναθηναϊκό

Τίποτα λιγότερο από τη νίκη για τον Παναθηναϊκό

Κώστας Ζάλιαρης
Τίποτα λιγότερο από τη νίκη για τον Παναθηναϊκό

bet365

Κόντρα στον υποβιβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης, ο Παναθηναϊκός ξέρει πως πρέπει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από 1,5 μήνα, στην 26η αγωνιστική της Super League (19:00, ΕΡΤ).

Από τα μέσα Φεβρουαρίου έχει να πανηγυρίσει «τρίποντο» η ομάδα του Γιώργου Δώνη που πέρα από τα άσχημα αποτελέσματα και τη μέτρια έως κακή εικόνα, δεν της επετράπη να διεκδικήσει κάτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όταν αυτό διακόπηκε και εν τέλει αποφασίστηκε να συνεχιστεί, αν και εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης των Πειραιωτών και φυσικά οι ημερομηνίες για να διεξαχθεί το τελευταίο 20λεπτο.

Ο Απόλλων Σμύρνης αποδείχθηκε αδύναμος και ανήμπορος να κάνει κάτι αξιόλογο και ανταγωνιστικό στη Super League με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί και μαθηματικά και να παίζει πλέον για τ' όνομά του σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Οι «πράσινοι», που πλέον δεν μπορούν να ελπίζουν για την υπόθεση της 5ης θέσης, θα παίξουν στη Ριζούπολη δίχως τους τραυματίες Μπουζούκη και Μαυρομμάτη και τον τιμωρημένο Γιόχανσον, ενώ για πρώτη φορά βρίσκεται στη 18άδα ο Αρμενάκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα