Άκπομ: «Πλησιάζει το όνειρο του τίτλου με τον ΠΑΟΚ»!

Άκπομ: «Πλησιάζει το όνειρο του τίτλου με τον ΠΑΟΚ»!

Gazzetta team
Άκπομ: «Πλησιάζει το όνειρο του τίτλου με τον ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο Τσούμπα Άκπομ δηλώνει «ενθουσιασμένος, επειδή κοντεύει και πλησιάζει το όνειρο» της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό τον ενθουσιασμό δεν τον κρύβει!

Ο 23χρονος φορ αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την Ξάνθη, έδειξε ενθουσιασμένος στην προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος και μίλησε για την πιθανότητα κλήσης του στην Εθνική Νιγηρίας ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει η εθνικής Αγγλίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγλος φορ στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Είμαι καλά… Είχαμε τη διακοπή για τα προκριματικά του Euro. Μου δόθηκε η ευκαιρία να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου και πλέον επιστρέψαμε στη δουλειά. Ήταν ωραίο που μπόρεσα κι είχα λίγο χρόνο με τους δικούς μου, νιώθω ανανεωμένος» .

Για την πιθανότητα κλήσης στην Εθνική Νιγηρίας:

«Ξέρω πως υπήρξαν ορισμένες φήμες για κλήση μου στην Εθνική Νιγηρίας, κάτι στο οποίο πίστεψαν κι οι γονείς μου, οπότε ελπίζω να κληθώ. Συμμετέχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής στο τέλος της σεζόν, είναι μια πιθανότητα» .

Για τα ποδοσφαιρικά του όνειρα:

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις… Δεν ξέρεις ποιος σε παρακολουθεί. Αν παίζεις καλά σε κάθε αγώνα όλα μπορούν να συμβούν. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω σε διεθνές επίπεδο και σ’ αυτό το κομμάτι είμαι αφοσιωμένος στην προοπτική της Νιγηρίας. Είχα αγωνιστεί όντας μικρότερος για την Αγγλία όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα μ’ ενδιαφέρει μόνον η Νιγηρία» .

Για την περίοδο της διακοπής:

«Μετά το χρόνο με τους δικούς μας, επιστρέφοντας στις προπονήσεις δουλέψαμε πολύ πάνω σε θέματα τακτικής κι ειδικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ματς με την Ξάνθη. Είναι σημαντικό να παραμένεις συγκεντρωμένος σε περιόδους όπως αυτή, όταν δηλαδή δεν υπάρχουν επίσημοι αγώνες, να τη διατηρείς και να μην τη χάνεις».

Για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν:

«Είμαι ενθουσιασμένος … Επειδή κοντεύει … Το όνειρο πλησιάζει. Έχουμε ακόμη επτά τελικούς. Και κάθε αγώνας που ακολουθεί είναι πιο σημαντικός από αυτόν που προηγήθηκε χρονικά. Αυτό είναι το κύριο συναίσθημά μου αυτόν τον καιρό. Είμαι ενθουσιασμένος».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν την τελική ευθεία:

«Θα έλεγα πως το πλέον βασικό είναι η εμπειρία. Παρότι έχουμε καλή ισορροπία στην ομάδα μεταξύ νέων κι έμπειρων ποδοσφαιριστών θα επέλεγα να πω ότι η εμπειρία είναι το πιο καθοριστικό στοιχείο εδώ που έχουμε φτάσει. Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα, αρκετούς με διεθνή εμπειρία, αρκετούς που έχουν αγωνιστεί στο υψηλότατο επίπεδο, οπότε αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά, η εμπειρία».

Για την προσωπική του απόδοση:

«Έχω την ίδια νοοτροπία από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και τώρα. Έπρεπε να επιδείξω μεγάλη υπομονή αλλά προσωπικά είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας κι ήξερα πως η στιγμή μου, η ευκαιρία μου θα έρθει. Για μένα θεωρώ πως ακόμη είμαι στο ξεκίνημα όλου αυτού. Έχω ακόμη πολλά να δείξω σε όλους κι εύχομαι πλησιάζοντας προς το τέλος αυτής της σεζόν και στο ξεκίνημα της επόμενης θα μπορέσουν όλοι να δουν τις πραγματικές μου δυνατότητες. Ειδικά του χρόνου καθώς θα έχω ξεκινήσει από την αρχή, συμμετέχοντας στην προετοιμασία. Κι όλο αυτό με κάνει ενθουσιασμένο».

Για την Ξάνθη:

«Όχι δεν την έχω δει αλλά η προσέγγιση των αγώνων μας ανεξαρτήτως αντιπάλου έχει τον ίδιο παρονομαστή. Το κυρίως θέμα είναι το πώς εμείς θα προετοιμαστούμε και θα είμαστε στον αγώνα κι όχι ο αντίπαλος. Σ’ αυτό επικεντρώνουμε την προσοχή μας».

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην νίκη:

«Συγκέντρωση, ένταση και ομαδικότητα. Η ομαδική δουλειά είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα