Θέμα... πεντάδας και επιβίωσης

Κώστας Ζάλιαρης
Θέμα... πεντάδας και επιβίωσης

bet365

Το ασπρόμαυρο τρένο του ΠΑΟΚ περνάει από την Ξάνθη στην 26η αγωνιστική της Super League, με τα παιχνίδια Άρης – ΟΦΗ και Ολυμπιακός – Ατρόμητος να συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις υποθέσεις της πεντάδας αλλά και της επιβίωσης στην κατηγορία...

Ο αήττητος ΠΑΟΚ, μετά και τις «ντόπες» των οπαδών του με το μπλόκο στο πούλμαν στην Εθνική οδό, έχει ταξιδέψει στην Ξάνθη όπου σίγουρα θα έχει και τη στήριξη του κόσμου του προκειμένου να συνεχίσει το σερί του και να περάσει και από τα «Πηγάδια» μέχρι να εξασφαλίσει τον τίτλο.

Στο «Κλ.Βικελίδης», ο Άρης θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ σε ένα τρομερά σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού, οι «κίτρινοι» ξέρουν ότι έχουν πλέον πιθανότητες και για την 4η θέση (που στην ουσία δεν έχει διαφορά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο, αν πάρει το Κύπελλο η Λαμία ή ο Αστέρας Τρίπολης η 5η θέση δεν βγάζει Ευρώπη) έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τη στιγμή που οι Κρητικοί είδαν τον ΠΑΣ να παίρνει νίκη στην έδρα του Λεβαδειακού και να κερδίζει έδαφος στην προσπάθεια παραμονής.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος που θα πρέπει να προσέχει τα νώτα του για τον Άρη στην πρώτη 4άδα, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να έχουν στο μυαλό τους και το θέμα με τη συνέχιση του ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τον Παναιτωλικό φιλοξενεί η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30/3

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Λαμία – Πανιώνιος 1-0

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Κυριακή 31/3

Άρης – ΟΦΗ (16:00, ΕΡΤ)

ΑΕΚ – Παναιτωλικός (17:15, Novasports2)

Ξάνθη – ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ)

Ολυμπιακός – Ατρόμητος (19:30, Novasports1)

Δευτέρα 1/4

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός (19:00, ΕΡΤ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα