Πετράκης: «Όταν πιστεύεις, έρχεται η δικαίωση»

Gazzetta team
Πετράκης: «Όταν πιστεύεις, έρχεται η δικαίωση»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, φυσικά δεν θα μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Oι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη για μας, την οποία χρειαζόμασταν κόντρα σε μία ομάδα που ήθελε και αυτή τη νίκη. Το αποτέλεσμα αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί επετεύχθη στο διάστημα που μείναμε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο για σχεδόν ένα ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί η προσπάθεια που έκαναν και η εικόνα που είχαμε ήταν πολύ σπουδαία και δικαιούμασταν αυτή τη νίκη. Συνεχίζουμε και πάλι συγχαρητήρια».

Σε ερώτηση για το αν το τρίποντο αυτό αλλάζει τα δεδομένα παραμονής για την ομάδα του:«Μία νίκη κάναμε που τη χρειαζόμασταν, δεν μπορούμε να λέμε διαφορετικά πράγματα κάθε φόρα. Και σε προηγούμενα παιχνίδια δικαιούμασταν μια νίκη σαν τη σημερινή. Νομίζω στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα θέλεις. Όποιος όμως προσπαθεί, δεν χάνει τον δρόμο, δείχνει πίστη στην ομάδα του και αυτή η πίστη μεταφράζεται σε δουλειά, στο τέλος αποδίδεται δικαιοσύνη.

Εμείς θα πρέπει να μείνουμε πολύ προσεκτικοί, γιατί ακόμα δεν κάναμε τίποτα. Η νίκη είναι πολύ σπουδαία, αλλά αν δεν υπάρχει συνέχεια, δεν θα έχει καμία αξία. Την ξεχνάμε γρήγορα, γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Έχω παίξει στον ΟΦΗ, έχω κάνει τον προπονητή, έχω τεράστιο σεβασμό στην ομάδα αυτή, αλλά και με τον αδερφό μου είχαμε βρεθεί αντίπαλοι σε πιο μικρές κατηγορίες. Ο καθένας παίζει για την ομάδα του, προσπαθεί για το καλύτερο, γιατί είμαστε και επαγγελματίες και πάντα πρέπει να υπηρετούμε αυτό το οποίο έχουμε επιλεγεί να υπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για την αποβολή του Κάργα: «Νομίζω ότι από την αρχή είχαμε καλή ενέργεια, πίστη και καλή οργάνωση. Στο α’ ημίχρονο είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες, είχε όμως και ο Λεβαδειακός. Όταν μένεις με 10 παίκτες ανεβαίνει αυτομάτως η συγκέντρωση και η ετοιμότητα στο παιχνίδι. Είναι φυσικό για όλες τις ομάδες, ειδικά όταν έχουν θετικό αποτέλεσμα τη στιγμή της αποβολής».

Για τα όμορφα γκολ και την πίεση των βαθμών: «Στα προηγούμενα ματς κάναμε ευκαιρίες, όπως και στο ματς με την ΑΕΛ. Όταν γίνονται ευκαιρίες, κάποια στιγμή θα γίνει και το γκολ. Αυτό έγινε σήμερα. Εμείς θα πρέπει να προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, να περιορίζουμε τις ευκαιρίες του αντιπάλου και να δημιουργούμε εμείς. Και μέσα απ’ αυτό υπάρχει πίστη στα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Αυτό δεν το εγκαταλείψαμε ποτέ ούτε θα το εγκαταλείψουμε και μέσα απ’ αυτό θα διεκδικούμε πράγματα σε κάθε παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα