ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης: «Λύγισε» για τον αδερφό του στο τέλος ο Μόρας (pics)

ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης: «Λύγισε» για τον αδερφό του στο τέλος ο Μόρας (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης: «Λύγισε» για τον αδερφό του στο τέλος ο Μόρας (pics)

bet365

Ο Βαγγέλης Μόρας σκόραρε το νικητήριο γκολ της ΑΕΛ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και στο τέλος του αγώνα εμφανώς συγκινημένος φίλησε την πινακίδα για το ίδρυμα στη μνήμη του αδερφού του, που έφυγε από τη ζωή το 2015.

Η υγεία και η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από το ποδόσφαιρο, σημαντικότερα από ένα παιχνίδι, ένα γκολ. Ένα τέτοιο όμως μπορεί να σε κάνει να «εκραγείς», να φέρει στην επιφάνεια τα πιο βαθιά συναισθήματα και να γεννήσει τις πιο συγκινητικές στιγμές.

Ο Βαγγέλης Μόρας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των «βυσσινί» κόντρα στους Αρκάδες (2-1) και το τελευταίο σφύριγμα έφερε το ξέσπασμα. Ο Έλληνας αμυντικός έσπευσε νοητά να αφιερώσει τη νίκη και το πρώτο γκολ της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία στον αδικοχαμένο αδερφό του, Δημήτρη, που σε ηλικία 33 ετών έφυγε από τη ζωή το 2015, νικημένος από τη λευχαιμία.

Ο Βαγγέλης είχε κάνει δωρεά μυελού των οστών, ώστε να τον βοηθήσει και μετά τον χαμό του, ίδρυσε το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο «Save Μ.ΟΡ.Α.Σ», αφιερωμένο στη μνήμη του. Αυτό διαφημίζεται στο περιθώριο του αγωνιστικού χώρου της AEL FC Arena κι εκεί έσπευσε ο αρχηγός της ΑΕΛ, φιλώντας το και δακρύζοντας από τη συγκίνηση.

Κάτω από τη φανέλα του μάλιστα φορούσε μια μπλούζα με το μήνυμα «Save Μ.ΟΡ.Α.Σ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα