Μάντζιος για το Λαμία-Πανιώνιος: «Μας αδικεί λίγο το σκορ, μόνο νίκη με ΑΕΛ»

Gazzetta team
Μάντζιος για το Λαμία-Πανιώνιος: «Μας αδικεί λίγο το σκορ, μόνο νίκη με ΑΕΛ»

bet365

Απογοητευμένος από την ήττα από τη Λαμία ο προπονητής του Πανιώνιου, Άκης Μάντζιος, που έστρεψε το βλέμμα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΛ.

Οι «κυανέρυθροι» δεν τα κατάφεραν στη Φθιώτιδα, χάνοντας με 1-0 από τη Λαμία και συνεχίζοντας να αγωνιούν για την υπόθεση «παραμονή», με τον Έλληνα τεχνικό να «δείχνει» την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ ως την επόμενη σημαντική για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Θέλαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε καλές στιγμές με τον Μανθάτη να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ στην πρώτη καλή στιγμή της Λαμίας. Χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι του Ντουρμισάι να ισοφαρίσουμε. Ήταν ισοροπημένο το ματς, είχαμε τις στιγμές μας, όμως αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις κάτι. Θέλαμε να πάρουμε κάτι, δυστυχώς δεν καταφέραμε, όμως πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Λογικό είναι να έχουμε άγχος, όσο δεν ξακαθαρίζει η κατάσταση. Όπως είπατε και εσείς η εικίνα της ομάδας ήταν καλή, προσπαθήσαμε να παίξουμε. Μας αδικεί νομίζω το αποτέλεσμα, πρέπει να πάρουμε ό,τι χάσαμε στο ματς με την Λάρισα που ακολουθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα