Με Λάρσον και Τόνσο η αποστολή του Άρη

Gazzetta team
Με Λάρσον και Τόνσο η αποστολή του Άρη

bet365

Η παρουσία του Μάρτιν Τόνσο στην αποστολή του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα (31/3, 16:00) με τον ΟΦΗ είναι η έκπληξη της τελευταίας στιγμής για τους «κίτρινους».

Ο Αργεντίνος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη γάμπα, έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας ωστόσο έδειξε έτοιμος στη σημερινή (30/3) τελευταία προπόνηση της ομάδας. Μένει να φανεί αν ο Τόνσο θα είναι και στο βασικό σχήμα των «κίτρινων» στον αυριανό (31/3) αγώνα με τον ΟΦΗ ή αν ο Σάββας Παντελίδης θα επιδιώξει σε πρώτη φάση να τον προστατέψει. Εκτός πλάνων είναι ο Φραν Βέλεθ ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής και παρτενέρ του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γιώργος Δεληζήσης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Ούγκο Σόουζα, Γιουνές, Ματίγια, Μσρτίνερ, Τόνσο, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα