ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για Ξάνθη γίνονται... καπνός!

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για Ξάνθη γίνονται... καπνός!

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για Ξάνθη γίνονται... καπνός!

bet365

Από το πρωί του Σαββάτου και σε δύο δόσεις πραγματοποιείται από τα εκδοτήρια της Τούμπας η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα στην Ξάνθη για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (30/3) δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ, κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, βρέθηκαν έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας (φώτο: inpaok.com) προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων να έχουν σε πρώτη φάση οι κάτοχοι διαρκείας των VIP’s και της θύρας 1. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στη 1 το μεσημέρι και θα ακολουθήσει αυτή για τους κατόχους διαρκείας στις θύρες 2 και 3 μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

O ΠΑΟΚ έχει στη διάθεση του 4.600 εισιτήρια, ενώ την Παρασκευή (29/3) είχαμε την ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού για την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φίλων του «Δικεφάλου» προς την πόλη της Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα