Η προτεραιότητα του Μαρτίνς και ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό

Η προτεραιότητα του Μαρτίνς και ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Η προτεραιότητα του Μαρτίνς και ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από Πορτογαλία και αλλού έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον Ολυμπιακό, έχοντας εισπράξει θετικά μηνύματα, με την προεργασία για σχεδιασμό και προετοιμασία να είναι σε εξέλιξη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κλείσει την σεζόν δίχως να έχει πάρει κάποιον τίτλο στον Ολυμπιακό, ωστόσο του πιστώνεται η αισθητή διαφορά σε σχέση με πέρυσι ενώ όπως όλα δείχνουν οι Πειραιώτες θα τερματίσουν 2οι στην Super League.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιβηρική η πλευρά του Μαρτίνς έχει εισπράξει θετικά μηνύματα για συνέχιση της συνεργασίας του και την προσεχή σεζόν. Το συμβόλαιό του είναι διετές και ο ίδιος έχει μεταφέρει σε κάθε τρόπο και τόνο στους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι προτεραιότητά του είναι να μείνει και να τελειώσει την υπάρχουσα συμφωνία.

Και αυτό παρά το ενδιαφέρον που του έχει μεταφερθεί από Πορτογαλία και αλλού. Από εκεί και πέρα η προεργασία για προετοιμασία, μεταγραφικούς στόχους και σχεδιασμό έχει ήδη αρχίσει στον Ολυμπιακό και αρκετά πράγματα μπορεί να ξεκαθαριστούν μες στον Απρίλιο. Η ονοματολογία έχει πάρει... φωτιά από τις αρχές Μαρτίου, στην δεδομένη στιγμή όμως είναι σωστό να τονιστεί πως οι ερυθρόλευκοι αναζητούν έναν ή δύο στόπερ, έναν αρ. μπακ, έναν τουλάχιστον παίκτη για το κέντρο, έναν μεσοεπιθετικό και έναν φορ. Επιπλέον το πρότζεκτ παραμένει αυτό που σας έχουμε επισημάνει ξανά: ουσιαστικές προσθήκες από την ελληνική αγορά παικτών που ξέρουν καλά την Super League (σ.σ. ξένων ή Ελλήνων με περιπτώσεις όπως των Βέλεθ, Ρισβάνη ή Ματέο Γκαρσία). Αναφορικά με την αγορά του εξωτερικού να γίνουν συγκεκριμένες και στοχευμένες κινήσεις από αγορές που ξέρουν καλά στο Λιμάνι όπως την γαλλική, την αγγλική αλλά και την πορτογαλική. Εννοείται πως πάντα για τον σχεδιασμό θα υπάρξει και συνάρτηση των όποιων αποχωρήσεων - πωλήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα