ΠΑΟΚ: To εντυπωσιακό T-shirt με τη μορφή του Βιεϊρίνια (pic)

ΠΑΟΚ: To εντυπωσιακό T-shirt με τη μορφή του Βιεϊρίνια (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: To εντυπωσιακό T-shirt με τη μορφή του Βιεϊρίνια (pic)

bet365

Με το σύνθημα: «Do it with passion or not at all» ή «κάντο με πάθος ή καθόλου»! και τη μορφή του αρχηγού Αντρέ Βιεϊρίνια κυκλοφορεί το νέο t-shrit από την «ασπρόμαυρη» μπουτίκ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το τμήμα μάρκετινγκ του «Δικεφάλου» κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό ένα συλλεκτικό μπλουζάκι με τη μορφή του Αντρέ Βιεϊρίνια και το σύνθημα «Do it with passion or not at all» ή αλλιώς «κάντο με πάθος ή καθόλου»!

Είναι το πρώτο από τα δεκάδες προϊόντα που ετοιμάζονται και θα κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα ενόψει της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την «ασπρόμαυρη» μπουτίκ, με τους ανθρώπους της ομάδας να λένε πως έρχονται πολλές εκπλήξεις πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι για τους φίλους του «Δικεφάλου».

Limited stock. Buy now at PAOK FC Official Stores. #PAOK #TheFutureIsHere #TheLeader

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα