Το ρεκόρ καριέρας του Κούτρη στις ασίστ και το limit up! (poll)

Το ρεκόρ καριέρας του Κούτρη στις ασίστ και το limit up! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Το ρεκόρ καριέρας του Κούτρη στις ασίστ και το limit up! (poll)

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης κάνει ρεκόρ καριέρας φέτος στις ασίστ με την φανέλα του Ολυμπιακού και έχει εκτοξεύσει τις ποδοσφαιρικές του... μετοχές λόγω των Πειραιωτών αλλά και της Εθνικής!
Ο 23χρονος μπακ μαζί με το ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. που διεκόπη) έχει 5 ασίστ σε 23 αναμετρήσεις, αριθμό που δεν είχε ποτέ ξανά στην καριέρα του. Από τις 5 ασίστ ως γνωστόν ο Ελληνοβραζιλιάνος έχει τις 4 στον Γκερέρο και είναι όλες γκολ με κεφαλιές!!! Ο Λεονάρντο Κούτρης έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που είχε (σ.σ. κυρίως λόγω του περσινού τραυματισμού στον ώμο του για τον οποίο έκανε επέμβαση μετά) καθιερώθηκε ως βασικός αρ. μπακ φέτος και στον Ολυμπιακό αλλά και στην Εθνική.
Η χρονιά του είναι τέτοια που έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και scouting από Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία και φυσικά την Αγγλία. Εκτιμώνται σε μεγάλο βαθμό τα σωματικά του προσόντα, τα τρεξίματά του και οι πλαγιοκοπήσεις του με την συμμετοχή του στο δημιουργικό και επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Μάλιστα - όπως έχετε διαβάσει ξανά - στο Νησί αναφέρουν πως όποιος σύλλογος επιθυμεί να τον κλείσει θα πρέπει να δώσει 10 - 11 εκατ. ευρώ! Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021 και ήδη τον Γενάρη ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί προτάσεις 5 και 6 εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Ως προς τον Κούτρη πάντως το πλάνο μπορεί να είναι ένα νέο συμβόλαιο με άλλα δεδομένα. Πλην όμως οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις παραμένουν στο ότι θα φτάσει μία τόσο καλή και μεγάλη πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ο Ολυμπιακός.
Οι σεζόν του Κούτρη:
2018-2019: 23 ματς με 5 ασίστ
2017-2018: 32 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ
2016-2017: 33 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ
2015-2016: 20 ματς με 1 ασίστ
2014-2015: 14 ματς με 1 γκολ
2013-2014: 4 ματς
2012-2013: 2 ματς
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα