Ολυμπιακός: Στο Γκντανσκ της Πολωνίας η προετοιμασία του

Ολυμπιακός: Στο Γκντανσκ της Πολωνίας η προετοιμασία του

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Στο Γκντανσκ της Πολωνίας η προετοιμασία του

bet365

Ο νέος Ολυμπιακός θα «χτιστεί» το ερχόμενο καλοκαίρι στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάει και φέτος στο Ζέεφελντ, εκεί όπου προετοιμάζεται εδώ και αρκετά χρόνια.

Ετσι, ο Πέδρο Μαρτινς «άναψε το φως» να πάει η ομάδα αυτό το καλοκαίρι στο Γκντανσκ της Πολωνίας, αφού οι άνθρωποι της ομάδας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα είδαν.

Συγκεκριμένα, ο Ενρίκε μετέβη στο εν λόγω μέρος και τα όσα είδαν κάλυψαν απολύτως τα «θέλω» της ομάδας του Πειραιά, ενώ τσέκαρε και κάποια άλλα κέντρα σε Ιταλία, Αυστρία και Πολωνία.

Το Γκντανσκ είναι μια πόλη με πληθυσμό 465.000 κατοίκων και είναι μια από τις μεγαλύτερες της χώρας, διαθέτοντας μάλιστα ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο είχε φιλοξενήσει και την ήττα της Ελλάδας από τη Γερμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα