Τι διαφορετικό λέει ο Λουτσέσκου από αυτό που παραδέχθηκε ο Βασιλειάδης;

Τι διαφορετικό λέει ο Λουτσέσκου από αυτό που παραδέχθηκε ο Βασιλειάδης;

Τι διαφορετικό λέει ο Λουτσέσκου από αυτό που παραδέχθηκε ο Βασιλειάδης;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου επανέρχεται στο θέμα που προανήγγειλε μετά την αφορμή που έδωσε ο υφυπουργός και θυμίζει αυτά που λέει όλη τη χρονιά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ.Στο τέλος υπάρχουν σχόλια και για Εθνική και για πολιτική...

Αν οποιοσδήποτε νομίζει ότι από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα θα ξεχαστούν όλα όσα έγιναν πέρυσι για να το χάσει, τότε είναι γελασμένος. ΤΙΠΟΤΑ δεν σβήνει από την μνήμη και ΤΙΠΟΤΑ δεν θα ξεχαστεί από τον τρόπο που Ολυμπιακός και ΑΕΚ κέρδισαν στα χαρτιά τα δύο ματς της Τούμπας, όπως και από το πώς τα δικαστήρια αποφάσισαν γι’ αυτούς που πανηγύρισαν το πρωτάθλημα, το οποίο στο γήπεδο κέρδισε ο ΠΑΟΚ.

Όλη αυτή τη χρονιά διαβάζουμε δεξιά και αριστερά από δημοσιογράφους, αλλά και φιλάθλους, ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια για τις κατά καιρούς δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου που αφορούν αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Τα πάντα κάνουν για να τον μειώσουν στο διαδίκτυο ή στις εφημερίδες, μια και τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα μέσα στο γήπεδο δεν αφήνουν άλλα περιθώρια.

Και τι λέει ο κορυφαίος προπονητής στη χώρα εδώ και δύο χρόνια που τόσο πολύ τους πειράζει: «Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο και ήρθαν κάποιες επιτροπές και αποφάσισαν κάτι άλλο. Με βάση τις νίκες και τους βαθμούς εμείς ήμασταν πρωταθλητές. Τα δικαστήρια όμως αποφάσισαν διαφορετικά».

Αυτό λέει με πολλούς και διάφορους τρόπους και αλήθεια είναι ότι το λέει συχνά για να μην ξεχαστεί. Αφήστε που όλο αυτό το χρησιμοποίησε και ποδοσφαιρικά μέσα στην ομάδα του γιατί είναι μεγάλη γάτα… Αυτό όμως δεν μας απασχολεί τώρα, όπως δεν μας απασχολούν και οι ποδοσφαιρικές απαντήσεις που δίνει φέτος ο ΠΑΟΚ μέσα στα γήπεδα, όλα όσα αποδεικνύουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια και ποιος έχει τις βάσεις και την συνέχεια για να πρωταγωνιστεί χωρίς να βασίζεται σε… τυχαίες καταστάσεις και ποδοσφαιρικά πυροτεχνήματα. Μένουμε στο προφανές και στο κύριο νόημα της τοποθέτησης.

Τον έχουν σκίσει λοιπόν τον Λουτσέσκου γι’ αυτά που λέει… Του έχουν γράψει τα μύρια όσα…

Και έρχεται προχθές ο υφυπουργός αθλητισμού να δηλώσει και να παραδεχθεί: «Παρά τη σπέκουλα που υπήρχε για το ότι ο Σαββίδης τα έχει καλά με την κυβέρνηση, θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα με δικαστικές αποφάσεις. Με βάση το νομικό πλαίσιο που εμείς φέραμε, με βάση τους τακτικούς δικαστές που εμείς επιβάλλαμε».

Ξανά για όσους δεν κατάλαβαν. Ο υπουργός της κυβέρνησης τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα με βάση δικαστικές αποφάσεις».

Δικαστικές αποφάσεις που πέρυσι δικαίωναν μία διακοπή αγώνα (με σκορ 1-0) επειδή μία ομάδα έφυγε δήθεν τρομοκρατημένη από το γήπεδο (ήταν αποδεδειγμένο ότι θα έμπαινε να παίξει με 0-0) αλλά φέτος διατάσουν συνέχιση αγώνα, παρά την απόφαση ενός διαιτητή που εκτίμησε ότι αυτός δεν μπορούσε να συνεχιστεί!

Ξέρετε κάτι; Και ΛΙΓΑ λέει ο Λουτσέσκου για όσα του στέρησαν πέρυσι. Πολλά παραπάνω έπρεπε να λέει και αυτός και φυσικά ΟΛΟΙ οι άλλοι του ΠΑΟΚ. Και τώρα που τα παραδέχεται ο Βασιλειάδης και πριν και πάντα.

* Και επειδή γράφουμε για σχόλια… Πάρα μα πάρα πολλοί βιάστηκαν να σκίσουν την Εθνική ομάδα στο 20λεπτο του αγώνα με την Βοσνία και μετά γι’ άλλη μία φορά άρχισαν οι κυβιστήσεις. Υπομονή ρε παιδιά… Η Εθνική με τέτοιες συνθήκες (θα θυμάμαι για πολύ καιρό αυτά που είπε ο Παπασταθόπουλος)

και με τόσες απουσίες ποιοτικών-έμπειρων παικτών, έχει ξεκινήσει μία χαρά και ήδη βγάζει μία ωραία ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Αυτή είναι η καταγραφή του σήμερα. Η Εθνική με την εικόνα που παρουσιάζει κάνει την έκπληξη προς το παρόν και μακάρι να συνεχίσει. Το έγραψα και τότε: Ο Αναστασιάδης στα δύσκολα και όταν έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τα καταφέρνει καλύτερα. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν να χαρούμε ή να σκίσουμε προπονητή, παίκτες και διοίκηση. Η διάρκεια καθορίζει τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Και αυτή η ομάδα είναι ακόμη στην αρχή…

* Κλείνοντας… Έχει μεγάλη πλάκα όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να αποδείξουν ποιος είναι πιο διαπλεκόμενος, με αφορμή τις διάφορες… σχέσεις με νυν και πρώην παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.