Χωρίς Ουάρντα και Κατράνη η προπόνηση του Ατρομήτου

Χωρίς Ουάρντα και Κατράνη η προπόνηση του Ατρομήτου

Gazzetta team
Χωρίς Ουάρντα και Κατράνη η προπόνηση του Ατρομήτου

bet365

Με δύο απουσίες ξεκίνησε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Συγκεκριμένα εκτός ήταν ο Κατράνης ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ο Ουάρντα που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ατρόμητου για την προπόνηση της Τετάρτης έχει ως εξής: «Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα της Τετάρτης οι παίκτες της ομάδας μας ενόψει της προετοιμασίας για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Η διπλή προπόνηση περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης έλαβαν μέρος και οι διεθνείς που επέστρεψαν σήμερα εκτός του Κατράνη που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και του Ουάρντα που επιστρέφει αύριο.

Άλλωστε για αύριο είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα