Η κορυφαία χρονιά του Μασούρα και ο τρομερός οιωνός! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Η κορυφαία χρονιά του Μασούρα και ο τρομερός οιωνός! (poll)

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας πραγματοποιεί φέτος με τις φανέλες των Πανιωνίου και Ολυμπιακού την κορυφαία του σεζόν ενώ υπάρχει ένα τρομερό στατιστικό που αποτελεί οιωνό για ένα εξαιρετικό... φίνις του στην Super League.

Ο Μασούρας έχει βάλει την καριέρα του σε μία πολύ καλή... τροχιά. Μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τα ματς που πήρε στα πόδια του καθιερώνεται και στην Εθνική ομάδα στο νέο της ξεκίνημα (σ.σ. έχοντας και ασίστ στο 0-2 με το Λιχτενστάιν).

Ο γεννημένος την 1η Γενάρη 1994 κάνει φέτος την τοπ χρονιά του με 27 ματς με Πανιώνιο και Ολυμπιακό και 10 γκολ και 2 ασίστ. Στην Super League φέτος έχει 14 αγώνες με 6 γκολ και 1 ασίστ με τον Πανιώνιο και 5 αγώνες με τον Ολυμπιακό με 3 τέρματα. Στις αναμετρήσεις του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει και 10 κλεψίματα και 4 επεμβάσεις και αντίστοιχα στον Ολυμπιακό έχει 3 κλεψίματα και 2 επεμβάσεις. Ο Γιώργος Μασούρας που φέτος έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις έχει και ένα τρομερό στατιστικό που μπορεί να το επαναλάβει στο κλείσιμο του β' γύρου. Με τον Πανιώνιο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος σκόραρε συνεχόμενα σε ματς με Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία και ΑΕΛ.
Τώρα ο Ολυμπιακός - που ακολουθεί το πρόγραμμα του Πανιωνίου - έχει από την 26η αγωνιστική και μετά το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα δίνοντας την δυνατότητα στον διεθνή winger να βρει δίχτυα με ίδιους αντιπάλους αλλά φορώντας φανέλα διαφορετικής ομάδας μες στην ίδια χρονιά!!! Κατά σειρά τα ματς του Ολυμπιακού από την 26η αγωνιστική και μετά είναι: Ολυμπιακός - Ατρόμητος, Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, Ολυμπιακός - Ξάνθη, Λαμία - Ολυμπιακός και ΑΕΛ - Ολυμπιακός.
Παράλληλα μπορείτε να δείτε πιο κάτω τις χρονιές του Μασούρα:
2018-'19: 27 ματς με 10 γκολ και 2 ασίστ
2017-'18: 42 ματς με 8 γκολ και 1 ασίστ
2016-'17: 37 ματς με 6 γκολ
2015-'16: 37 ματς με 2 γκολ
2014-'15: 20 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ
- Ψηφίστε πιο κάτω στο σχετικό poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα