Δεληζήσης: «Ολοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο πέταλο»

Δεληζήσης: «Ολοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο πέταλο»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Ολοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο πέταλο»

bet365

Ο αρχηγός του Αρη έστειλε το δικό του... μήνυμα στον κόσμο των «κίτρινων», ενόψει του φινάλε της σεζόν
Για τον Αρη και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κίτρινους», μίλησε ο Δεληζήσης στον «Liberofm».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν φανταζόταν την πορεία του στον Άρη, όπως εξελίχθηκε: «Δεν ξέρω αν το φανταζόμουν έτσι ακριβώς. Το ήθελα και το ευχόμουν. Δεν ήρθα για μια χρονιά και να φύγω μόλις βγει η ομάδα. Είχα στόχους να μείνω και να κάνω το καλύτερο για εμένα και την ομάδα».
Για το πως είναι να αγωνίζεται στη Superleague με τον Άρη: «Αυτόματα, οι στόχοι αλλάζουν. Ο Αρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να βάζεις υψηλούς στόχους. Έβαλα σαν στόχο εγώ και η ομάδα την Ευρώπη και βαδίζουμε σε σωστό δρόμο».
Για τον ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια και το ότι είναι «παλιός»: «Αυτό δεν το είχα ποτέ. Δεν υπάρχει ο πιο παλιός. Είναι θέμα προσωπικότητας. Όπου και να πήγαινα, έπαιρνα λόγο και θέση. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου».
Για το ότι βελτιώθηκε σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού, σε σχέση με πέρσι: «Η δική μου πορεία δείχνει ότι κάθε χρόνο γίνομαι και καλύτερος. Όσο και ποιότητα να έχει κάποιος παίκτης, δεν μπορεί να την βγάλει. Για να γίνεσαι καλύτερος παίκτης, πρέπει να έχεις καλούς συμπαίκτες. Και τον Μέσι να φέρεις, αν δεν έχεις καλούς συμπαίκτες τι να σου κάνει. Σε εξελίσσουν και γίνεται καλύτερος. Χωρίς τους συμπαίκτες μου, δεν θα υπήρχε ανανέωση».
Για το κακό σερί αποτελεσμάτων του Άρη, που οδήγησε και στον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Δεν μπορούν να διαλυθούν όλα. Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να βάλεις πάνω απ' όλα την ομάδα. Πάνω από εσένα. Όταν αποκλειστήκαμε, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Μπήκαμε μπροστά κάποιοι παίκτες και μιλήσαμε. Όταν έχεις έναν απαιτητικό κόσμο με στόχους και όνειρα για τίτλο και χάνεις από τον Εργοτέλη, τα πράγματα είναι δύσκολα. Μετά το ματς με τη Λαμία που κερδίσαμε και ο κόσμος δεν ήταν ευχαριστημένος, ήταν φυσιολογικό αλλά δουλέψαμε και βελτιωθήκαμε. Όλες οι ομάδες στη Superleague είναι υπολογίσιμες. Ο Άρης τα προηγούμενα χρόνια κοιτούσε τα ονόματα και έχασε από την Καλλιθέα. Είναι ίδιες αυτές οι ομάδες;»
Για το παιχνίδι της Λιβαδειάς και όσα ακολούθησαν ως το παιχνίδι της Ξάνθης: «Μέσα στη Λιβαδειά ήμασταν άτυχοι. Με μια φάση χάσαμε το παιχνίδι. Μεσολάβησαν τρεις μέρες. Τo παιχνίδι της Ξάνθης ήταν τελικός. Και το "Χ" ήταν αποτυχία. Δεν θα μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι. Κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο από τότε ως και σήμερα. Είχαμε τον στόχο της Ευρώπης, αλλά ήταν πολύ κοντά και η βαθμολογία με τις τελευταίες θέσεις. Είναι δύσκολο όταν κοιτάς ψηλά και πλησιάζεις εκεί».
Για τους παρτενέρ του, Βέλεθ-Ρόουζ και το τι συνέβη με τον Μάβραϊ: «Ο Βέλεθ είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός παίκτης. Ο Ρόουζ είναι ένα παιδί εξελίξιμο με στόχους που θέλει να δείξει και να παίξει. Η διαφορά με τον Μάβραϊ, είναι ότι ήταν ένας παίκτης που δεν είχε κίνητρο να δώσει κάτι. Όταν είσαι χορτασμένος και δεν ξέρεις και το πρωτάθλημα... Πρέπει να έχεις παίκτες που να διψούν για μπάλα. Μην κοιτάμε έναν παίκτη πως ήταν πριν χρόνια, αλλά πως είναι τώρα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον Ρόουζ και ήταν σαν να παίζαμε μαζί 15 παιχνίδια. Συνεννοούμαστε σε πολλές γλώσσες (σ.σ. γέλια)».
Για το ότι ορισμένα άρθρα τον παρουσίαζαν ως "φευγάτο": «Ποιος θα έφευγε; Ήταν μια κουβέντα που κάναμε με τον πρόεδρο και τον κ. Διαμαντόπουλο από τις αρχές Σεπτεμβρίου. ήρθαν κάποια δύσκολα αποτελέσματα. Το θέμα ήταν καθαρά διαδικαστικά. Με τις εμφανίσεις που έκανα και τα λεγόμενα της διοίκησης, δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Για εμένα είναι και θα είναι προτεραιότητα ο Άρης. Εγώ γνώριζα από το καλοκαίρι ότι ήμουν η τρίτη επιλογή. Εμένα μ' αρέσει».
Για το ότι όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, είναι δύσκολα: «Εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει. Δεν το βλέπει κανείς ως εύκολο. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε το τρίποντο για να μας φέρει πιο κοντά στην Ευρώπη. Να "καπαρώσουμε" την πέμπτη θέση και μετά να δούμε την τέταρτη θέση που είναι στα "πόδια" μας. Εμείς και να κερδίσουμε τη Κυριακή και να βγει η ομάδα στην Ευρώπη, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε μέχρι τη 5η Μαϊου. Ποδόσφαιρο είναι και όλα γίνονται».
Για τον κόσμο που αναμένεται να έχει τη Κυριακή, κόντρα στον ΟΦΗ: «Πρέπει να έχει. Είναι άλλα τρία παιχνίδια. Έχουμε πει από την αρχή ότι τον χρειαζόμαστε. Με γεμάτο γήπεδο στέλνουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, ότι ο Άρης έχει κόσμο στο γήπεδο και προάγει πολιτισμό».
Για τα επεισόδια στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Είναι θλιβερά γεγονότα που δεν έχουν χώρο στον χώρο του ποδοσφαίρου. Είμαστε στο 2019. Έχω να δω χρόνια παιδάκια στο γήπεδο. Είχε στο Παναθηναίκός-Ολυμπιακός; Ούτε ένα. Έλα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κάθε Κυριακή είναι πάρα πολλά».
Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Τους περιμένουμε στο γήπεδο, να το γεμίσουν και όλοι μαζί πάλι να πανηγυρίσουμε στο πέταλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα