ΠΑΟΚ: Τακτική με Πέλκα και Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Τακτική με Πέλκα και Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Τακτική με Πέλκα και Ελ Καντουρί

bet365

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύει στο κομμάτι της τακτικής ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Με τους διεθνείς, Πασχαλάκη, Ίνγκανσον, Σφιντέρσκι και Βαρέλα να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, μετά το τέλος των υποχρεώσεων τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι με την Ξάνθη την Κυριακή (31/3) στα Πηγάδια.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Κυριακής (31.03, 19:00) συνεχίζεται και το προπονητικό πρόγραμμα έχει πλέον στόχευση στην τακτική προετοιμασία της ομάδας για την επικείμενη μάχη με τους Ακρίτες.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (27.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια σε μικρούς χώρους και στη συνέχεια τα ηνία πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και η ομάδα δούλεψε στον τομέα της τακτικής. Το τελευταίο κομμάτι περιελάμβανε οικογενειακό διπλό.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Δημήτρης Πέλκας και Φερνάντο Βαρέλα συμμετείχαν κανονικά σε όλο το πρόγραμμα, ο Κάρολ Σφιντέρσκι έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι, ενώ οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ίνγκι Ίνγκασον, που επέστρεψαν σήμερα από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, δούλεψαν ατομικά.

Ο Δημήτρης Λημνιός έκανε θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ έτρεξε στο γήπεδο και έκανε ειδικές ασκήσεις στην άμμο.

Η ομάδα την Πέμπτη (28.03) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα