Το ταξίδι που θα καθορίσει το μέλλον του Ματέο Γκαρσία

Το ταξίδι που θα καθορίσει το μέλλον του Ματέο Γκαρσία

Το ταξίδι που θα καθορίσει το μέλλον του Ματέο Γκαρσία

bet365

Η έγγραφη πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρσία καθώς επίσης και η κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα γίνει με τους επιτελείς της Λας Πάλμας την ερχόμενη εβδομάδα, δείχνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του Άρη.

Το gazzetta.gr αποκάλυψε χθες (26/3) ότι ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που κατέθεσε επίσημη πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρσία στη Λας Πάλμας. Κατά πληροφορίες που διέρρευσαν από τις εμπλεκόμενες πλευρές, αυτή αγγίζει ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, είναι η μοναδική από ελληνική ομάδα, όχι όμως από σύλλογο της Ευρώπης. Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης ασχολείται με την υπόθεση αγοράς των δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρσία από τον περασμένο Νοέμβριο. Μέσα από τις συχνές επικοινωνίες με τη Λας Πάλμας έχει χτίσει στέρεες γέφυρες επικοινωνίας, προφανέστατα όμως, η ισπανική ομάδα θα αποφασίσει βάσει του οικονομικού σκέλους των προτάσεων, θα μετρήσει βέβαια και το «θέλω» του 22χρονου παίκτη.

Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι ο Άρης σκοπεύει να πιέσει καταστάσεις ελπίζοντας να βγει νικητής από τη συγκεκριμένη ιστορία, πριν το τέλος του Πρωταθλήματος. Προς αυτήν την κατεύθυνση προβλέπεται να ταξιδέψει ο Ντίνος Διαμαντόπουλος στην Ισπανία και να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Λας Πάλμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα