ΑΕΚ: Η Αγιά Σοφιά ετοιμάζεται για την έναρξη της κατασκευής του στεγάστρου!

ΑΕΚ: Η Αγιά Σοφιά ετοιμάζεται για την έναρξη της κατασκευής του στεγάστρου!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η Αγιά Σοφιά ετοιμάζεται για την έναρξη της κατασκευής του στεγάστρου!

bet365

Στην πιο συναρπαστική της φάση μπαίνει η κατασκευή της Αγιά Σοφιάς καθώς από την 1η Απριλίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το στέγαστρο, ενώ σύντομα το γήπεδο θα κλείσει περιμετρικά.

Η κατασκευή της Αγιά Σοφιάς «τρέχει» επί καθημερινής βάσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια και μέρα με τη μέρα η πρόοδος των εργασιών στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι εμφανής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών στο ένα μισό του γηπέδου, στο βόρειο πέταλο, θα ξεκινήσει και η διαδικασία διαμόρφωσης του συγκεκριμένου χώρου. Ήδη, μάλιστα ο γερανός που υπήρχε εκεί έχει αποσυνδεθεί και ο χώρος θα καθαριστεί και θα στρωθεί χώμα ώστε από την 1η Απριλίου και μετά οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας Cimolai να ξεκινήσουν τις εργασίες για να τοποθετηθούν τα σίδερα για τον σκελετό του στεγάστρου.

Ουσιαστικά βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του στεγάστρου, αρχικά με τον σιδερένιο σκελετό που θα στηρίζεται και στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου, και στη συνέχεια με την τοποθέτηση του υλικού που θα αποτελεί το στέγαστρο.

Πλέον από εδώ και στο εξής η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ μπαίνει στην πιο συναρπαστική της φάση καθώς η Αγιά Σοφιά θα παίρνει την τελική της μορφή με τις εξέδρες, το στέγαστρο και φυσικά με την ολοκλήρωση του άλλου πετάλου στο σημείο που βρισκόταν η παλιά σκεπαστή. Μάλιστα, η σημερινή είσοδος στο εργοτάξιο σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει καθώς το πέταλο προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς ώστε το γήπεδο να κλείσει περιμετρικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα