Τους... έκοψε τον αέρα με το «καλημέρα» ο Βασιλειάδης! (vid)

Τους... έκοψε τον αέρα με το «καλημέρα» ο Βασιλειάδης! (vid)

bet365

Η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Super League άρχισε με τον Υφυπουργό να... σηκώνει χειρόφρενο στο θέμα της αναδιάρθρωσης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιώργος Βασιλειάδης δέχθηκε στο Υφυπουργείο του αντιπροσωπεία της Super League, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση που του είχε ζητηθεί, με τους συλλόγους να επιθυμούν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος της Λίγκας, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης, και οι Μάρκου (ΑΕΛ), Δάρρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μπούσης, Πουρσανίδης, Σαμαράς (ΟΦΗ) και Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης) από πλευράς των συλλόγων.

Ο κύριος Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων φωτογραφιών πριν την έναρξη της συνάντησης, είχε στο γραφείο της συνεδρίασης κάποια έγγραφα για τα οποία ο πρόεδρος της Super Lerague, Ευάγγελος Μπαταγιάννης αστειευόμενος ρώτησε τον Υφυπουργό: «Αυτή είναι η τροπολογία;», (σ.σ. φυσικά αναφερόταν στο θέμα της αναδιάρθρωσης που οι εκπρόσωποι της Super League δεν επιθυμούν να ισχύσει). Μάλιστα, ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε χαριτολογώντας: «Την έχει στο συρτάρι», ενώ ο Δάρρας πρόσθεσε στο κλίμα ευφορίας που υπήρχε: «Ο Υφυπουργός δεν έχει συρτάρια». Με αυτόν τον τρόπο οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ που ήταν παρόντες θέλησαν να δείξουν τις διαθέσεις τους για την αναδιάρθρωση.

Ο κύριος Βασιλειάδης απάντησε με ένα μειδίαμα και λίγο πριν αποχωρήσουν από την αίθουσα οι εκπρόσωποι του Τύπου για να ξεκινήσει η συνάντηση ο κύριος Βασιλειάδης είπε: «Έτσι κι αλλιώς έχουμε ξεκαθαρίσει ποια θέματα είναι εκτός ατζέντας», και φυσικά αναφερόταν στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Άλλωστε ήταν γνωστό ότι είχε δεχθεί να συναντηθεί μαζί τους, χωρίς ωστόσο να είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή της αναδιάρθρωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα