ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ήταν η μοναδική απουσία -πλην διεθνών- στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη.

Χωρίς νέα προβλήματα συνεχίζει η ΑΕΚ την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ τις τελευταίες μέρες έχει δει με ευχαρίστηση τους Αντρέ Σιμόες, Πέτρο Μάνταλο και Άλεφ να τίθενται στη διάθεσή του, όπως και τον Έλντερ Λόπες, ο οποίος βέβαια θα χρειαστεί ακόμα κάποιο διάστημα προσαρμογής μετά τον μακροχρόνια τραυματισμό του.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Φυσικά απόντες ήταν και οι Μπάρκας, Μπακασέτας και Μπακάκης, οι οποίοι το μεσημέρι της Τετάρτης επέστρεψαν με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας από τη Βοσνία.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Πέμπτης στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα