ΑΕΚ: Λυμπερόπουλος και Δημητριάδης «τσεκάρουν» προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Λυμπερόπουλος και Δημητριάδης «τσεκάρουν» προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Λυμπερόπουλος και Δημητριάδης «τσεκάρουν» προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία

bet365

Στην Ολλανδία βρίσκονται Νίκος Λυμπερόπουλος και Βασίλης Δημητριάδης, οι οποίοι βλέπουν υποψήφια προπονητικά κέντρα για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταβεί το φετινό καλοκαίρι στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αν και πάντα υπάρχει στα υπόψιν το Κίελτσε της Πολωνίας, το οποίο συνηθίζουν να επιλέγουν οι κιτρινόμαυροι τα τελευταία χρόνια.

Στην Ολλανδία βρίσκονται μάλιστα οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Βασίλης Δημητριάδης, οι οποίοι τσεκάρουν προπονητικά κέντρα, κρατώντας τις απαραίτητες σημειώσεις ενόψει καλοκαιριού.

Οι Λυμπερόπουλος και Δημητριάδης είδαν το προπονητικό κέντρο της Άλμερε Σίτι, όπως αναμενόταν, ενώ εντός της ημέρας θα επισκεφτούν ακόμα δύο προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία πριν επιστρέψουν στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μέσα στο επόμενο διάστημα θα τα βάλουν κάτω και με τον Μανόλο Χιμένεθ ώστε να αποφασιστεί το προπονητικό κέντρο και η χώρα, όπου θα «χτιστεί» η ΑΕΚ της σεζόν 2019-2020 το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα