ΠΑΕ Άρης: «Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης τοποθετήθηκε επί των δημοσιευμάτων που αφορούν τις συνθήκες τέλεσης του περσινού αγώνα της ομάδας με τη Βέροια.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «dikisports», σημείωσε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ διερευνά τον αγώνα Βέροιας-Άρη ο οποίος διεξήχθη στις 23 Ιανουαρίου 2018 καθώς «στην προανακριτική διαδικασία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικού Χώρους Θεσσαλονίκης προέκυψαν στοιχεία τέλεσις αξιόποινων πράξεων που προβλέπονται στο άρθρο 41ΣΤ του Ν.2725/199. Με έγγραφό της προς τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, η εισαγγελέας Ευαγγελία Λιάσου έχει ζητήσει από τις 27 Αυγούστου 2018 να «διακριβωθεί» η βασιμότητα των καταγγελιών για αλλοίωση αποτελέσματος με επιδιωκόμενο σκοπό χρηματικό όφελος μέσο στοιχηματικών εταιριών και όχι μόνο».

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης σημειώνει: «Δεν ιδρώνει καθόλου το αφτί μας σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, που αφορούν παιχνίδι Βέροια-ΑΡΗΣ. Η λάσπη που πετάνε κάποιοι στον ανεμιστήρα για να πλήξουν την ομάδα μας, θα επιστρέψει πάνω τους. Όλοι θυμούνται πως κερδίσαμε. Με 10 παίκτες από το 70’ και με πέναλτι στο 90’, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας. Επιπλέον, επειδή πρόκειται για παλιά ιστορία, η έρευνα που είχε γίνει πριν από καιρό δεν έδειξε τίποτα. Έχουμε με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα