Στο Διαβαλκανικό Κέντρο ο «στρατηγός» των οπαδών του ΠΑΟΚ

Στο Διαβαλκανικό Κέντρο ο «στρατηγός» των οπαδών του ΠΑΟΚ

Στο Διαβαλκανικό Κέντρο ο «στρατηγός» των οπαδών του ΠΑΟΚ

bet365

Με έξοδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη, ο Θωμάς Μαυρομιχάλης μεταφέρθηκε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στο Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Για αρκετές ημέρες, ο «στρατηγός» των οπαδών του ΠΑΟΚ για πάνω από δύο δεκαετίες, νοσηλεύτηκε στη Β΄ Παθολογική Κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, αλλά η ενημέρωση της οικογένειας Σαββίδη για το πρόβλημα υγείας και η ενεργοποίηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, άλλαξαν τα δεδομένα, με την ΠΑΕ να αναλαμβάνει να καλύψει εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα της επέμβασης και της νοσηλείας.

Ο Θωμάς Μαυρομιχάλης, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο του ΠΑΟΚ ως Μάκης «Μανάβης», χρειάζεται άμεσης χειρουργικής επέμβασης η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διαβαλκανικός Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε από το απόγευμα της 25ης Μαρτίου.

Εκεί θα υποβληθεί στην επέμβαση από τον χειρουργό κ. Λαμπανάρη προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα