Τελειώνει και τυπικά η ανανέωση συμβολαίου του Ματίγια

Τελειώνει και τυπικά η ανανέωση συμβολαίου του Ματίγια

Τελειώνει και τυπικά η ανανέωση συμβολαίου του Ματίγια

bet365

Στις αρχές Απριλίου αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του Χαβιέ Ματίγια για να κλείσει και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου του.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ισπανός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την προοπτική ανανέωσής του σε περίπτωση που συμπλήρωνε 15 αγώνες στους οποίους θα αγωνιζόταν τουλάχιστον 70 λεπτά. Αυτός ο όρος συμπεριλήφθηκε λόγω του βεβαρημένου ιατρικού παρελθόντος του, καθώς από το 2015 έως και το περασμένο καλοκαίρι, ο έμπειρος μέσος είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τουλάχιστον 24 μηνών λόγω τραυματισμών.

Ο Ματίγια ήδη συμπλήρωσε 15 αγώνες με τουλάχιστον 70 λεπτά συμμετοχής στο καθένα, αυτομάτως ενεργοποιήθηκε ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του και με την άφιξη του ατζέντη του στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές του Απρίλη, θα τελειώσει και τυπικά το ζήτημα της παραμονής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα