ΑΕΚ: Έτοιμοι και οι Μάνταλος, Άλεφ!

ΑΕΚ: Έτοιμοι και οι Μάνταλος, Άλεφ!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμοι και οι Μάνταλος, Άλεφ!

bet365

Μετά τον Αντρέ Σιμόες, και οι Πέτρος Μάνταλος και Άλεφ μπήκαν σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις της ΑΕΚ και τίθενται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Σε κανονικό -πλέον- πρόγραμμα και ο Έλντερ Λόπες που θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τα χθεσινά ευχάριστα με την επιστροφή του Αντρέ Σιμόες σε κανονικούς ρυθμούς είχε επιπλέον καλά μαντάτα στην προπόνηση της Τρίτης. Κι αυτό γιατί τόσο ο Πέτρος Μάνταλος, όσο και ο Άλεφ, κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν, παίρνοντας μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει πως αμφότεροι θα μπορούν να υπολογίζονται ενόψει Παναιτωλικού από τον Σεβιγιάνο κόουτς, ο οποίος βλέπει με τεράστια ικανοποίηση τις απουσίες να μειώνονται, κάτι που άλλωστε ανέμενε από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε.

Όσον αφορά τον Έλντερ Λόπες, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ακολουθεί από σήμερα και αυτός το κανονικό πρόγραμμα (σ.σ. χθες είχε βγάλει για πρώτη φορά μέρος της προπόνησης) και όπως είναι λογικό θα χρειαστεί κάποιο διάστημα προσαρμογής μέχρι να επιστρέψει σε απόλυτη αγωνιστική ετοιμότητα μιας και ο σοβαρός τραυματισμός στους χιαστούς τον άφησε εκτός για έξι μήνες.

Μοναδική απουσία λόγω τραυματισμού ήταν αυτή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ φυσικά απόντες ήταν και οι Μπάρκας, Μπακάκης και Μπακασέτας που βρίσκονται με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στη Βοσνία ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Έτσι ο Χιμένεθ συνεχίζει με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία των παικτών του ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία την επόμενη εβδομάδα. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα