Οι οργανωμένοι της Ξάνθης αποφάσισαν να κάνουν αποχή!

Gazzetta team
Οι οργανωμένοι της Ξάνθης αποφάσισαν να κάνουν αποχή!

bet365

Τα μέλη του XanthiFans εξέδωσαν ειρωνική ανακοίνωση κατά της διοίκησης, με αφορμή τα εισιτήρια που έδωσε στον ΠΑΟΚ για τον επερχόμενο αγώνα των δύο ομάδων
Στα άκρα οδηγήθηκαν οι σχέσεις των οργανωμένων φίλων της Ξάνθης με τη διοίκηση της ομάδας, μετά την απόφαση της δεύτερης να δώσει περισσότερα από 4.000 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης των δύο ομάδων. Το πρόβλημα προέκυψε όχι για τον αριθμό τους, αλλά επειδή θα παραχωρηθεί στους φίλους του «Δικεφάλου» όλη η Θύρα απέναντι από τα επίσημα, όπου κάθονται εκείνοι, ενώ υπάρχουν και διαρκείας.
Υπό αυτές τις συνθήκες οι οργανωμένοι του συνδέσμου XanthiFans προχώρησαν σε γενική συνέλευση των μελών τους και αποφασίστηκε να απέχουν από τα επόμενα εντός έδρας ματς της ομάδας. Μάλιστα εξέδωσαν και μία ειρωνική ανακοίνωση για τον Χρήστο Πανόπουλο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύνδεσμος XanthiFans, μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση και ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή 31/3/2019, αποφάσισε γενική αποχή από όλους τους εναπομείναντες αγώνες, «κατανοώντας» την παραχώρηση της θύρας μας Α1, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην οικονομική κατάσταση της ομάδας και προτείνοντας επιπροσθέτως την παραχώρηση και των υπολοίπων θυρών εφεξής στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον το επιθυμεί.
Ζητούμε συγγνώμη από τους παίχτες για τις επερχόμενες απουσίες μας και ελπίζουμε στην κατανόησή τους.
ΑΟΞάρα μόνο στην Α1 και στον σύνδεσμο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα