«Ο Ολυμπιακός δίνει τα 2,5 εκατ. ευρώ και αγοράζει άμεσα τον Σα»

«Ο Ολυμπιακός δίνει τα 2,5 εκατ. ευρώ και αγοράζει άμεσα τον Σα»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ολυμπιακός δίνει τα 2,5 εκατ. ευρώ και αγοράζει άμεσα τον Σα»

bet365

Πορτογαλική επιβεβαίωση για το θέμα Σα με τους Ίβηρες να μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός καλύπτει άμεσα τη ρήτρα αγοράς του διεθνούς κίπερ από την ομάδα της Πόρτο.

Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα στο Gazzetta οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες ήθελαν το deal μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών για την αγορά του Σα (σ.σ. όπου είναι φυσικά και η Πόρτο) να οριστικοποιείται εντός της τρέχουσας εβδομάδας για να κλείσει και τυπικά πια στον Ολυμπιακό ο παίκτης.

Οι Πορτογάλοι στα ρεπορτάζ τους επιβεβαιώνουν πλέον το θέμα. Η O Jogo έχει σημειώσει πως ο 26χρονος διεθνής κίπερ - με τα 27 ματς φέτος στους Πειραιώτες - θα αγοραστεί άμεσα, με τον Ολυμπιακό να δίνει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ στην ομάδα του, την Πόρτο. Ανάλογες πληροφορίες μεταφέρει και η Record με σχετική σιγουριά από μέρους της Πόρτο για την καταβολή του ποσού και την οριστική και τελική συμφωνία. Η Record μάλιστα έχει αφιερώσει και μεγάλο θέμα με... χτύπημα στο πρωτοσέλιδό της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα