Κύριοι, το δεξί σας πόδι παρακαλώ

Γιώργος Ντυμένος
Κύριοι, το δεξί σας πόδι παρακαλώ

bet365

Στη Λιβαδειά θα γίνει το Σάββατο το μεγάλο ματς της ουράς και οι μπακ Τσαμπούρης, Μπουκουβάλας ενδέχεται να κρίνουν μία κατηγορία
Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επανερχόμαστε σταδιακά μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και το Σάββατο στη Λιβαδειά θα δούμε ένα ματς που δικαίως χαρακτηρίζεται «μισή» κατηγορία. Η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ στο ουσιαστικά τελευταίο της χαρτί, ενώ ο «Αγιαξ της Ηπείρου» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και σε εκείνη του «Γεντί Κουλέ» που ακολουθεί, έχει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «κλειδώσει» μίνιμουμ τη 13η θέση. Ή να βρεθεί στα... Τάρταρα, εφόσον σε αμφότερες ηττηθεί.
Σε αγώνες που παίζονται «παραμονές», αρκεί μία φάση να κάνει τη διαφορά και αυτόματα ο... κλήρος πέφτει στους Σάββα Τσαμπούρη και Μιχάλη Μπουκουβάλα. Οι δύο δεξιό μπακ των «μονομάχων», αναλαμβάνουν αρκετές πρωτοβουλίες και δεν είναι τυχαίο πως είναι οι πρώτοι των ομάδων τους σε εύστοχα γεμίσματα. Και εννοείται εκ των κορυφαίων της Super League.
Ο πρώτος μετρά 27, εκ των οποίων δύο μετατράπηκαν σε ασίστ, ενώ είναι και μακράν ο πρώτος πασέρ των Βοιωτών και ο μόνος των «πράσινων» με τριψήφιο αριθμό επιθετικών μεταβιβάσεων (157). Ουσιαστικά η πλευρά του κάνει το... παιχνίδι, από τα πόδια του περνά μεγάλο μέρος της «πράσινης» ανάπτυξης και κάθε σέντρα ή γέμισμά του, μπορεί να μετατραπεί σε κίνδυνο για τα αντίπαλα καρέ.
Ο δεύτερος ακολουθεί με 20, αλλά και τέσσερις ασίστ, ενώ με 80 σωστές επιθετικές πάσες, είναι 3ος στη σχετική λίστα του «Αγιαξ της Ηπείρου». Αλλα ας μην ξεχνάμε πως έπαιξε στα 19 από τα μέχρι στιγμής 25 ματς της σεζόν, άρα αναλογικά ηγείται και εκείνης.
Υπό αυτές τις συνθήκες είναι ξεκάθαρο πως αμφότεροι θα κρίνουν πολλά και σε ελεύθερη μετάφραση μπορεί να ειπωθεί πως... Κύριοι, το δεξί σας πόδι ίσως «χαρίσει» μία κατηγορία.
Το ερώτημα είναι για ποιον.
Για την ιστορία μάλιστα, ο μεν Τσαμπούρης μετρά στην καριέρα του 3 ασίστ σε 19 ματς κόντρα στον ΠΑΣ, όσες και ο Μπουκουβάλας στις 13 φορές που έχει αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα