Ντέλετιτς: «Φεύγω σαν φίλος»

Ντέλετιτς: «Φεύγω σαν φίλος»

Gazzetta team
Ντέλετιτς: «Φεύγω σαν φίλος»

bet365

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός τόνισε πως η ΑΕΛ θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά του
Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί ο Μίλος Ντέλετιτς και παρότι αποφασίστηκε να μπει στο «ψυγείο» μέχρι το τέλος της σεζόν που εκπνέει το συμβόλαιό του, εκείνος μέσω της εφημερίδας «Ελευθερία» τόνισε πως δεν κρατά κακία σε κανέναν. «Φεύγω σαν φίλος από την ΑΕΛ και δεν ήθελα αυτό να γίνει πρόωρα, ούτε δικιά μου επιλογή ήταν, αφού στόχο είχα να τελειώσω τη χρονιά με την ομάδα πανηγυρίζοντας μια ακόμα επιτυχία μαζί της, που έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα, ήταν η παραμονή στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε. «Αγωνίσθηκα τρία χρόνια στην ΑΕΛ και βοήθησα την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της και το μόνο που δεν κατάφερα είναι να παίξω μαζί της, στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι βοήθησα σημαντικά την ΑΕΛ στα τρία χρόνια που έπαιξα αλλά και η ΑΕΛ με βοήθησε σημαντικά να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής και πιο ολοκληρωμένος ώστε να μπορέσω να κυνηγήσω το όνειρο μου. Διαπίστωσα πόσο μεγάλη ομάδα είναι, αλλά και πόσο ο κόσμος την αγαπάει...»
Μετά σχολίασε πως «εγώ θα πω κάτι... Όπου πήγαινα στη Λάρισα, όλοι με ρωτούσαν για την ομάδα, πώς πάει, τι γίνεται και αυτό με έκανε χαρούμενο. Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι μοναδικός. Κάθε μέρα συζητάει για την ομάδα και αν γυρίσω κάποια στιγμή στην ομάδα, αυτό θα γίνει για τον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω ότι κάποιοι φίλοι της ομάδας, κάνανε κλαμπ για μένα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν παίκτη. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Η Λάρισα έχει γίνει πατρίδα μου. Κυνηγάω το ποδοσφαιρικό μου όνειρο, με τις κινήσεις που κάνω σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Και αυτό το πέτυχα, χάρη στους προπονητές που είχα και τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι όλοι με βοήθησαν να κάνω ένα αποφασιστικό βήμα στην καριέρα μου και στο ευρωπαϊκό μου όραμα».
Σε ερώτηση για το σε ποια ομάδα πηγαίνει σχολίασε πως «η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, μόνο αυτό λέω...». Μετά ρωτήθηκε αν είναι χαρούμενος ή λυπημένος. «Για αυτά που πέτυχα με την ΑΕΛ, πολύ χαρούμενος, λυπημένος για το άδοξο φινάλε, αλλά και γιατί θα χάσω τον κόσμο. Όταν θα έρχομαι στη Λάρισα, θα θυμάμαι τις υπέροχες στιγμές. Ειδικά το τελευταίο γκολ με το Λεβαδειακό, όταν χτύπησα το πέναλτι που για μένα ήταν από τα πιο κρίσιμα τέρματα της φετινής περιόδου. Χαίρομαι με τις επιτυχίες των συμπαικτών μου και εύχομαι το τέλος να είναι ιδανικό. Πανηγύρισα και εγώ την ισοπαλία στα Γιάννινα και μακάρι να μπορούσα να συμμετέχω στον αγώνα. Νιώθω τον εαυτό μου, μέλος της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου. Ευχαριστώ και τα Μ.Μ.Ε., που εκτίμησαν τις αγωνιστικές μου προσπάθειες και τις πρόβαλλαν ανάλογα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα