ΠΑΟΚ: «Ο Σαββίδης υποσχέθηκε να διευκολύνει τον Ελ Καντουρί»

ΠΑΟΚ: «Ο Σαββίδης υποσχέθηκε να διευκολύνει τον Ελ Καντουρί»

ΠΑΟΚ: «Ο Σαββίδης υποσχέθηκε να διευκολύνει τον Ελ Καντουρί»

bet365

H αναφορά από τον εκπρόσωπο του Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Τάβανο, στην Ιταλία σχετικά με το μέλλον του Μαροκινού μέσου του ΠΑΟΚ, που δείχνει τις σκέψεις του.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ομάρ Ελ Καντουρί έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Πάρμα και την επιστροφή του στην Ιταλία. Τότε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου «άναψε κόκκινο» και ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Μαροκινό να παραμείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αφήνοντας την Πάρμα στα κρύα του λουτρού.

«Σίγουρα θα μιλήσουμε ξανά με την Πάρμα. Ο Καντουρί υποσχέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ότι θα μείνει για να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από την πλευρά του του υποσχέθηκε το ερχόμενο καλοκαίρι να διευκολύνει την αποχώρηση του», υποστήριξε σήμερα ο εκπρόσωπος του, με δεδομένο ότι το συμβόλαιο με το «Δικέφαλο» του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

«Για την ώρα ελπίζουμε να κλείσει επιτυχημένα την χρονιά στην Ελλάδα. Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, επίτευγμα που για τον ΠΑΟΚ θα είναι ιστορικό αφού έχει να κατακτήσει το τίτλο περισσότερα από τριάντα χρόνια. Από τη στιγμή που θα τελειώσει η σεζόν τότε θα αναζητήσουμε το καλύτερο δυνατό και η Ιταλία είναι πάντα μια καλή προοπτική», πρόσθεσε ο Ντιέγκο Τάβανο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα