Μαουρίσιο: «Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί» (pic)

Μαουρίσιο: «Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί» (pic)

Gazzetta team
Μαουρίσιο: «Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί» (pic)

bet365

H υπόσχεση του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ προς τον Φερνάντο Βαρέλα από την Πορτογαλία όπου βρίσκεται για να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης των χιαστών.

Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ, Πιερ Φερνάντεζ, ανέβασε μια φωτογραφία του Μαουρίσιο από το διάστημα της παρουσίας του στην Πορτογαλία.

«Σε καλές και κακές στιγμές θα είμαστε πάντα μαζί. Θα επιστρέψεις το γρηγορότερο πιο δυνατός, για νέα επιτεύγματα», έγραψε χαρακτηριστικά και την ανάρτηση σχολίασε ο Φερνάντο Βαρέλα ζητώντας από τον ατζέντη του Μαουρίσιο να τον προσέχει.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής απάντησε και αυτός δίνοντας τη δική του υπόσχεση: «Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί».

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Μαουρίσιο θα υποβληθεί στην επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα με τη ρήξη των χιαστών και του έσω πλάγιου μηνίσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα