Λαμία: Κανονικά Σκόνδρας και Πίτι, ατομικό Μπαράλες και Μπεχαράνο

Gazzetta team
Λαμία: Κανονικά Σκόνδρας και Πίτι, ατομικό Μπαράλες και Μπεχαράνο

bet365

Ούτε σήμερα (23/03) προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα της Λαμίας οι Μπεχαράνο και Πίτι, ενώ αντίθετα Σκόνδρας και Πίτι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. «Ανεβαίνει» ο Πλιάτσικας.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει του εντός αγώνα του επόμενου Σαββάτου (30/03, 19:00) με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 26η αγωνιστική της Super League.

Σήμερα οι παίκτες του Μάκη Χάβου προπονήθηκαν το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης. Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα ο Σκόνδρας και ο Πίτι, ενώ ατομικό ακολούθησαν ξανά οι Μπεχαράνο και Μπαράλες.

Από την άλλη ο Βασίλης Πλιάτσικας ανεβάζει ρυθμούς και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα