Χωρίς τον Γιαννούλη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Γιαννούλη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χωρίς τον Γιαννούλη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ασκήσεις τακτικής έκανε κατά βάση ο ΠΑΟΚ στην προπόνηση του Σαββάτου (23/03), με τον Δημήτρη Γιαννούλη να απέχει λόγω ίωσης και τους Πέλκα, Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ να συνεχίζουν τα ατομικά τους πρόγραμματα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονήθηκαν κανονικά, ενώ την Κυριακή θα πάρουν ρεπό, ώστε να ανασυνταχθούν ενόψει της επόμενης εβδομάδας και της προετοιμασίας τους για το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, που θα ακολουθήσει τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (23/03) ο ΠΑΟΚ δούλεψε στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις κατοχής. Ο Γιαννούλης ταλαιπωρείται από ίωση κι έμεινε σπίτι, ενώ οι Πέλκας , Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα