Και όμως! Οι πιο μεγάλοι στόχοι για τον ΠΑΟΚ είναι μπροστά...

Και όμως! Οι πιο μεγάλοι στόχοι για τον ΠΑΟΚ είναι μπροστά...

Και όμως! Οι πιο μεγάλοι στόχοι για τον ΠΑΟΚ είναι μπροστά...

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αφήνει τους απολογισμούς για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ στην άκρη και βλέπει μπροστά, όπου αυτή η ομάδα θα επιχειρήσει να κερδίσει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει τόσα πολλά, αλλά έχει μπροστά του ακόμη περισσότερα για να διεκδικήσει…

Ξεκινάμε από τα βασικά και τα αυτονόητα: « Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη. Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη δρόμο μπροστά του για να πανηγυρίσει…». Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου…

Ίσως και να πιστεύαμε ότι την περασμένη αγωνιστική μπορούσαν να δημιουργηθούν άλλα δεδομένα στη βαθμολογία. Τελικά ούτε αυτή η 25ηαγωνιστική ήταν καθοριστική. Μέχρι τώρα βέβαια και το 70ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός κυνηγάει τον ΠΑΟΚ.

Ενώ λοιπόν σε αυτό το διάστημα της διακοπής και σε διάφορες απολογιστικές συζητήσεις που γίνονται ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται ως ο απόλυτος κυρίαρχος και αυτός που πετυχαίνει τους στόχους του, αν το σκεφτούμε ρεαλιστικά, έχει μπροστά του πολύ-πολύ μεγάλες προκλήσεις. Μπροστά του είναι τα σημαντικότερα.

Τέσσερις είναι αυτές και τώρα που… γράφουμε, πρέπει να μπουν οι βάσεις για να πραγματοποιηθούν.

- Η πρώτη έχει να κάνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα γράψω ότι χρειάζονται τρεις νίκες, ή δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Λάθος κάνουν όσοι πραγματοποιούν τέτοιους υπολογισμούς. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσπαθήσει για να κερδίσει τα πέντε τελευταία ματς (ή τέλος πάντων όσα παραπάνω χρειάζεται) ώστε μετά το τελευταίο σφύριγμα στα Γιάννινα στις 5 Μαΐου, να έχει εξασφαλιστεί ο τίτλος.

Αυτό σημαίνει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα χρειάζεται να παραμείνει το ίδιο σοβαρό και συγκεντρωμένο ως το τελευταίο σφύριγμα στα Γιάννινα.

- Κατά δεύτερο λόγο ο ΠΑΟΚ (όπως ο μεγαλομέτοχός του έχει ορίσει) θέλει διακαώς να κατακτήσει ΚΑΙ το κύπελλο. Ως η καλύτερη και με διαφορά ομάδα ΚΑΙ τη φετινή σεζόν, αξίζει και μπορεί να φθάσει σε αυτή την επιτυχία κατάκτησης του νταμπλ, εφόσον βέβαια ξεπεράσει τον Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά και τον όποιο επόμενο αντίπαλο στον τελικό.

- Αυτή η ομαδάρα του Λουτσέσκου έφθασε και πέρυσι μόλις 90 λεπτά μακριά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός ο στόχος θα διεκδικηθεί και το προσεχές καλοκαίρι. Όλα δείχνουν ότι ο δρόμος θα είναι πιο βατός. Όπως και να είναι όμως, από τώρα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να γίνει ο σωστός σχεδιασμός από ιδιοκτησία-διοίκηση και φυσικά τον Λουτσέσκου, ώστε η ομάδα να κρατήσει τα βασικά της στελέχη και να βελτιωθεί ποιοτικά για να πετύχει και τον καλοκαιρινό στόχο.

- Μαζί με όλα αυτά και ίσως… πάνω απ’ όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται από όλες τις πλευρές και για το νέο του γήπεδο. Ο Σαββίδης που έσωσε την ομάδα, την ανέβασε επίπεδο, καθάρισε –όσο μπορούσε- το ελληνικό ποδόσφαιρο, διεκδίκησε και κέρδισε τίτλους, έχει δεσμευθεί για τη νέα Τούμπα! Και ήδη ετοιμάζεται γι’ αυτή.

Όλες οι ετοιμασίες ΤΩΡΑ γίνονται. Για όλους αυτούς τους πολύ μεγάλους στόχους. Για μία ομάδα που συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Ποιος λοιπόν διαφωνεί στο ότι… αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ έχει πετύχει τόσα πολλά, έχει μπροστά της πολλούς και ακόμη μεγαλύτερους στόχους για να διεκδικήσει;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.