Ατομικό για τέσσερις στη Λαμία

Gazzetta team
Ατομικό για τέσσερις στη Λαμία

bet365

Σκόνδρας και Πίτι, λόγω ίωσης, όπως και οι Μπαράλες και Μπεχαράνο, εξαιτίας ενοχλήσεων ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή, με τους υπόλοιπους παίκτες της Λαμίας να προπονούνται κανονικά την Παρασκευή (22/03).

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης συνεχίστηκε την Παρασκευή 22/3 η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο (30/3, 19:00).

Η σημερινή προπόνηση στο πρώτο μέρος περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στο δεύτερο τακτική.

Ο Σκόνδρας και ο Πίτι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω της ίωσης που τους ταλαιπώρησε, αλλά αύριο θα ενσωματωθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Μπαράλες και ο Μπεχαράνο εξαιτίας των ενοχλήσεων που έχουν έκαναν ένα χαλαρό ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα κριθεί πότε θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα