Γιαννούλης: «Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και μίλησε για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του στην ομάδα του «Δικεφάλου», τον Βιεϊρίνια και την πορεία προς τον τίτλο.

Μετά από 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο ο Έλληνας αριστεροπόδαρος αμυντικός επέστρεψε στην Τούμπα και όπως λέει χαρακτηριστικά «θέλω να ζήσω μεγάλες επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ και φέτος και τα επόμενα χρόνια».

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Για το πώς τον υποδέχθηκε ο Βιεϊρίνια στην ομάδα: «Όπως και όλοι στην ομάδα με υποδέχθηκε με πολύ καλό τρόπο. Νιώθω τα καλύτερα πράγματα για τον άνθρωπο αλλά και τον ποδοσφαιριστή Βιεϊρίνια και είναι σίγουρο ότι μπορώ να μάθω πολλά πράγματα. Ξέρω ότι έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για μένα και αυτό με τιμά».

Για το πώς νιώθει στην ομάδα: «Νιώθω καλά και θέλω να ζήσω μεγάλες επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ και φέτος και τα επόμενα χρόνια. Επιστρέφοντας στην ομάδα σκεφτόμουν να πανηγυρίσω το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Ο βασικός λόγος που επέστρεψα πρόωρα από τον δανεισμό μου σκεφτόμενος να βοηθήσω και εγώ την ομάδα για να πετύχει τους στόχους του».

Για τον εαυτό του και το ότι στο περσινό Πρωτάθλημα ήταν πρώτος στις ασίστ: «Σίγουρα ο δανεισμός μου στον Ατρόμητο με βοήθησε, η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω καλύτερος, ο δανεισμός μου εκεί ήταν καταλυτικός ώστε να "μεγαλώσω" και να προοδεύσω. Στον Ατρόμητο όλα ήταν τέλεια και για αυτό κάναμε και καλή πορεία. Τους ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν και ήταν μια σημαντική στιγμή για μένα. Ο Ατρόμητος με είχε πλησιάσει πριν τελειώσει ο δανεισμός μου στον Ατρόμητο και ήθελαν να με πάρουν εκεί».

Για τα επόμενα χρόνια: «Περιμένω να πετύχω στόχους με τον ΠΑΟΚ. Αυτό θέλουμε όλοι. Φυσικά θέλω να καθιερωθώ στην ενδεκάδα. Σίγουρα υπάρχει ένας μεγάλος ανταγωνισμός με τον Βιεϊρίνια. Φυσικά μακάρι να παίξει μπροστά για να έχουμε και οι δυο συμμετοχές στην ενδεκάδα. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα καθιερωθώ γιατί είναι και μεγαλύτερος (γελώντας). Μάλιστα όταν ήρθα πίσω, συζητούσαμε χαλαρά με τον Αντρέ και λέγαμε πως θα ήταν καλό να παίξει μπροστά αυτός και εγώ πίσω στην αριστερή πλευρά».

Για το ότι ο Γιώργος Σαββίδης έχει μιλήσει με τα καλύτερα για τον Γιαννούλη: «Σίγουρα σε κάνει να νιώθεις καλά όταν σε υποδέχεται έτσι ο γιος του μεγαλομετόχου και μου ανέβασε την ψυχολογία».

Για την συμβολή του Λουτσέσκου στην ομάδα: «Από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί, είναι μεθοδικός και φυσικά τα αποτελέσματα μιλούν μόνα τους. Είναι μεθοδικός με τους συνεργάτες του όταν προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς και κοιτούν την λεπτομέρεια για κάθε ματς. Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα έχει αντίπαλο για να τον κοντράρει".

Για το πιο δύσκολο ματς που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ: «Ηταν με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο που κρίθηκε στην παράταση. Εκεί παλέψαμε ως το τέλος της αναμέτρησης και δικαιωθήκαμε. Υπήρχε κούραση σε εκείνο το ματς στην παράταση αλλά πιστέψαμε και δεν τα παρατήσαμε. Ακόμη και αν σκοράραμε το 3-2 στο 119' θα λέγαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Το πετύχαμε νωρίτερα και ήρθε και το 4-2».

Για το αν πανηγυρίζουν ήδη ως Πρωταθλητές: «Παραμένουμε προσγειωμένοι και θα κοιτάμε το κάθε ματς ως το τέλος για να το κατακτήσουμε. Ακόμη δεν το έχουμε πάρει».

Για την παρουσία του κόσμου στο Αγρίνιο: «Νιώθαμε ότι παίζουμε εντός έδρας. Ο κόσμος μας βοηθά πολύ και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια για εμάς. Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα».

Για το Κύπελλο: «Πρέπει να περάσουμε πρώτα τον Αστέρα για να βρεθούμε στον τελικό. Στο ματς με τον Πανιώνιο πήραμε το μάθημα μας και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Στα ματς με τον Πανιώνιο κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι για να περάσουμε στον τελικό».

Για το ποιον νιώθει πιο κοντά στην ομάδα: «Κάνουμε παρέα με Πέλκα και Λημνιό όπως στον Ατρόμητο είχα τον Κουλούρη. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει ο Ευθύμης αλλά το εύχομαι. Χαίρομαι για τον Κουλούρη, πάει πολύ καλά όπως και ο Χατζηισαϊας κάνει καλή σεζόν. Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και είναι πολύ καλός παίκτης».

Για το αν είναι στόχος να πάρει ο ΠΑΟΚ αήττητος το Πρωτάθλημα: «Θα είναι σημαντικό για την ιστορία μας και θα είναι το τέλειο».

Για το αν σκέφτονται να καταφέρουν να μπουν στους ομίλους του CHL: «Φυσικά και είναι στο μυαλό όλων των παικτών αυτό. Αλλά πρέπει να πάρουμε το Πρωτάθλημα».

Για το ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Τώρα που ζω από κοντά την ομάδα θα πω πως εκτός του Βιεϊρίνια είναι και ο Μαουρίσιο αλλά και ο Μπίσεσβαρ. Ειδικά για τον Ντιέγκο που τον ζω από κοντά είναι το κάτι άλλο! Εύχομαι στον Μαουρίσιο να επιστρέψει δυνατός και να μας βοηθήσει. Ο Μαουρίσιο έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες στη μεσαία γραμμή στην Ελλάδα».

Για το μεγάλο όνειρο του: «Υπάρχουν πολλά όνειρα. Να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα επίσης να παίξω σε μια ομάδα του εξωτερικού αν και ο ΠΑΟΚ το αποφασίσει. Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή αλλά κάθε νέος παίκτης θα ήθελε και το εξωτερικό. Ανανέωσα με τον ΠΑΟΚ και είμαι αφοσιωμένος».

Για το ποιος τον ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Επικοινώνησε ο Κωνσταντινίδης ο Παντελής και μου το είπε και ο Γιώργος Σαββίδης».

Για το αν έχει γούρια όπως ο Λουτσέσκου με τον σκούφο: «Έχω αλλά δεν τα λέω δημόσια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα