Παναθηναϊκός: Λάμψη Αθανασακόπουλου στο 4-1 επί του Μαυροβουνίου U21

Παναθηναϊκός: Λάμψη Αθανασακόπουλου στο 4-1 επί του Μαυροβουνίου U21

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Λάμψη Αθανασακόπουλου στο 4-1 επί του Μαυροβουνίου U21

bet365

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη με 4-1 επί των Ελπίδων του Μαυροβουνίου. Κερδισμένο πέναλτι, γκολ και ασίστ από τον νεαρό μέσο. Δοκιμάστηκε ο Ιντρίσα Σαμπού.

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έδωσε φιλικό με την Ελπίδων του Μαυροβουνίου στο Κορωπί. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς του αλλά και σε αρκετές νεαρούς επαγγελματίες από την ομάδα Νέων.

Το «τριφύλλι» νίκησε 4-1, με τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ο νεαρός μέσος, εξάλλου, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή την στιγμή στην ακαδημία του συλλόγου.

Το σκορ άνοιξε στο 34' ο Χατζηγιοβάνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αθανασακόπουλος. Στο 52' ήρθε το 2-0 με αλλαγή ρόλων, αφού ο Χατζηγιοβάνης σέντρα από δεξιά και ο Αθανασακόπουλος με κοντινή προβολή σκόραρε. Στο 81' ο Παναθηναϊκός πέτυχε το πιο όμορφο γκολ του αφού μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Ζαγαρίτης σέντραρε και ο Βαγιανίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το Μαυροβούνιο μείωσε 3-1 στο 84' με

κοντινή προβολή και το τελικό 4-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου και προβολή του Πούγγουρα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46' Χριστογεώργος), Πούγγουρας, Θεοχάρης, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης (63' Σκεντεράι), Χατζηγιοβάνης (63' Μαυρουδής), Στάικος (63' Βαγιανίδης), Τζανδάρης (63' Ηλιάδης), Αρμενάκας (63' Σερπέζης), Βέργος (63' Ζαγαρίτης), Ιντρίσα (30' Αθανασακόπουλος).

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό έκαναν προπόνηση. Εξαίρεση ο Φάνης Μαυρομμάτης που ακολούθησε θεραπεία.

Δοκιμή για Ιντρίσα Σαμπού

Από κει και πέρα, στο φιλικό αγωνίστηκε για τριάντα λεπτά ο Ιντρίσα Σαμπού. Ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή. Ο 21χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος για το επόμενο διάστημα θα περάσει από το μικροσκόπιο του Γιώργου Δώνη.

Ο Ιντρίσα ήταν στις ακαδημίες των Σπόρτινγκ και Πόρτο στην Πορτογαλία, πριν βρεθεί στη Σπαρτάκ Μόσχας, στη δεύτερη ομάδα των Ρώσων. Τον Ιούλιο του 2018 πήγε δανεικός στη Μουσκρόν με την οποία ''έγραψε'' 7 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα