Το πρωί της Τρίτης καταθέτει την έφεση ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Το πρωί της Τρίτης καταθέτει την έφεση ο Ολυμπιακός

bet365

Το πρωί της Τρίτης θα κατατεθεί η έφεση του Ολυμπιακού που θα έχει και τα σχετικά υπομνήματα καθώς και όλο το οπτικοακουστικό υλικό από το ντέρμπι. Που θα ρίξουν το βάρος στο Λιμάνι και γιατί θα ζητηθεί να γίνει γρήγορα εκδίκαση.

Ο Ολυμπιακός - που όπως έχετε ήδη διαβάσει θα σταθεί μεταξύ άλλων σε τέσσερα σημεία στην έφεσή του - θα κάνει την έφεσή του το πρωί της Τρίτης. Την βασίζει φυσικά στο σκέλος της... ακύρωσης του διαιτητή από μία τέτοια απόφαση ως ο ορισμένος από τον ΚΑΠ ως ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα και ο μόνος να κρίνει το πότε θα διακοπεί ένας ματς. Θα σταθούν και στις ασάφειες και στα αντικρουόμενα σημεία του σκεπτικού όπου σε ένα μέρος αναφέρει πως δεν μπορεί να ελέγχεται η κρίση του ρέφερι (σ.σ. γενικά για το σκέλος του διαιτητή) και μετά βάζει πάνω από αυτόν για το ζήτημα της διακοπής του ματς το Πειθαρχικό Όργανο.

Ο πειραϊκός σύλλογος επειδή έχει δικαίωμα έφεσης δεν θα αποτανθεί στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σε αυτήν την φάση. Θα προσκομιστεί από τους Πειραιώτες - που εμμένουν στο ότι πρόκειται για μία απίστευτη και πρωτοφανή απόφαση - και το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό για το ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να οριστεί γρήγορα εκδίκαση προκειμένου εάν και εφόσον τελικώς παιχθούν αυτά τα 20 λεπτά στο ΟΑΚΑ θα είναι χωρίς κόσμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα