Ανοιχτό για έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σχετικά με το ντέρμπι (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτό για έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σχετικά με το ντέρμπι (pic)

bet365

Εκτός από την έφεση του Ολυμπιακού είναι μία πιθανότητα να προκύψει σχετική κίνηση και από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Τι προβλέπει ο κανονισμός.
Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες ο Σιμιτζόγλου έχει παρέμβει ανάλογα με την κρίση του. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να κάνει έφεση και αναφορικά με το ντέρμπι εφόσον καταλήξει εκεί και μπορεί να θεωρήσει ότι είναι λανθασμένο το σκεπτικό της απόφασης. Το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα του 2018 του το επιτρέπει άλλωστε τονίζοντας στην υποπαράγραφο 2 και 3:
2. Να ασκεί έφεση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, εντός πέντε (5) ημερών, αυτεπάγγελτα ή ύστερα από αίτηση οποιουδήποτε διαδίκου, κατά των αποφάσεων των Πρωτοβαθμίων Πειθαρχικών Επιτροπών για παράβαση διατάξεων των κανονισμών και του Καταστατικού της Ε.Π.Ο..
3. Να ασκεί προσφυγή κατά των αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων ενώπιου του Διαιτητικού Δικαστηρίου εντός πέντε (5) ημερών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα